Robin van Persie återvänder till Premier League?

Robin van Persie återvänder till Premier League?

Robin van Persie till Crystal Palace?

Holländaren som tidigare spelat i Arsenal och Manchester United kan nu återvända till Premier League för spel i Crystal Palace.

Robin van Persie kan vara på väg tillbaka till den engelska högstaligan, det rapporterar brittisk press under torsdagen. Enligt uppgifter ska Crystal Palace vara intresserade av spelaren och då det mesta tyder på att holländaren lämnar Fenebahçe i sommar kan en flytt tillbaka till de brittiska öarna bli aktuellt.

Det är Daily Mirror som kommer med uppgifter om en eventuell återkomst till Premier League där han tidigare spenderade elva säsonger i Arsenal (3) och Manchester United (3) innan det blev en flytt till turkiska Süper Lig.

SE ÄVEN: LISTA: 20 bästa Manchester United-spelarna genom tiderna

Det är oklart hur mycket Palace skulle komma att tvingas betala för anfallaren men då van Persie sitter på ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen kommer han inte kunna ansluta gratis. Fenerbahçe köpte spelaren för drygt 5,5 miljoner då han anslöt från United i juli månad för två år sen och det mesta tyder på att det blir en liknande summa för en övergång tillbaka till Premier League.

Under den gångna säsongen blev det nio mål på 24 matcher för holländaren i Fenerbahçe som slutade på tredje plats i den turkiska ligan, detta hela 13 poäng efter vinnaren Besiktas och nio poäng efter Buyuksehyr som slutade på andra plats.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply