Presidenten bekräftar: Lacazette nobbar Arsenal

Presidenten bekräftar: Lacazette nobbar Arsenal

Ingen Lacazette för Arsenal

Lyons president Jean Michel Aulas bekräftar i en intervju med franska Canal Plus att det inte blir någon flytt till Emirates i sommar.

Under de senaste månderna har Atlético Madrid och Arsenal varit i kamp om vem som skulle värva fransmannen. I början av juni stod det dock klart att Atlético inte kommer kunna registrera nya spelare i sommar och då såg en flytt till Arsenal ut att bli klar, men så är inte fallet. Med endast ett par dagar kvar av juni månad har Arsenal inte kommit med något bud som övertalat varken spelaren eller Lyon, och nu säger Jean Michel Aulas som är president i den franska storklubben att Lacazette kan stanna i Ligue 1, för att istället lämna för spel i Atlético i januari månad.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor

– Jag tror inte Lacazette kommer flytta i sommar. Det är dock möjligt att han lämnar för spel i Atlético Madrid i januari, säger Aulas till Canal Plus och fortsätter:

– Han sa att han endast ville lämna för klubben han verkligen vil till (Atlético) och vi förstår honom, men just nu går det inte. Vi kommer inte heller släppa honom om vi inte har någon klar ersättare, avslutade han.

Det är oklart vem Arsenal kommer ha på anfallsplatsen nästa säsong. Olivier Giroud sägs finnas på önskelistan för flertalet engelska klubbar, detta samtidigt som Alexis Sánchez framtid är osäker.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply