Kostas Manolas på väg till Premier League

Kostas Manolas på väg till Premier League

Premier League-duon gör upp om Manolas

AS Roma kan tänka sig att sälja Kostas Manolas under sommarens transferfönster och både Manchester United och Chelsea vill värva försvararen.

Kostas Manolas kommer med största sannolikhet lämna Serie A under sommarens övergångsfönster. Den före detta Olympiakos-försvararen lämnade Grekland för spel i Italien 2014 och styr nu skutan mot Premier League efter tre år i Serie A. Det mesta tyder på att 26-åringen kommer hamna på de brittiska öarna men det är oklart vilket lag han kommer spela i, enligt La Gazzetta dello Sport rapporterar nämligen att Manolas har ett par bud från engelska klubbar.

Tidningen skriver att Chelsea och Manchester United är beredda att betala den summa som krävs för att värva mittbacken under sommaren och Roma ska vara villiga att släppa spelaren för 36 miljoner euro.

Manolas ska tidigare ha tackat nej till en flytt till Zenit Sankt Petersburg då en flytt till den ryska ligan inte ska ha varit av intresse, något som stärker aktierna på en flytt till de brittiska öarna.

SE ÄVEN: Officiellt: Kevin Strootman förlänger med Roma

Även Leandro Paredes ser ut att lämna

Det är inte bara Kostas Manolas som ser ut att lämna den italienska huvudstadsklubben. Även Leandro Paredes kan ha gjort sitt i Roma och enligt Calciomercato är spelaren nära en flytt till Zenit för närmare 25 miljoner euro. Det sägs dock fattas ett par detaljer innan förhandlingarna blir helt klara.

Med försäljningen av Mohamed Salah kommer Roma (efter ovan nämnda försäljningar) ha tjänat in över 100 miljoner på tre spelare under de första veckorna på transferfönstret.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365