Cristiano Ronaldos beslut: stannar i Real Madrid

Cristiano Ronaldos beslut: stannar i Real Madrid

Cristiano Ronaldo lämnar inte Real Madrid

Enligt spansk press kommer portugisen stanna i Real Madrid, detta efter ett telefonsamtal mellan superstjärnan och klubbledningen.

Den möjliga transfersagan om att Cristiano Ronaldo lämnar Real Madrid ser ut att vara över. Efter att samtliga stora tidningen i Spanien gått ut med att spelaren skulle ha bestämt sig för att lämna Real Madrid har en viss osäkerhet funnits kring spelarens framtid men nu pekar det mesta mot att det blir en fortsättning i huvudstadsklubben.

Det var efter att Portugal blivit utslaget ur Confederations Cup som spelaren hörde av sig till Real Madrid för att meddela att man vill fortsätta spela för marängerna. Ronaldo kommer tillsammans med klubbens president Florentino Pérez att ha ett möte i nästa vecka för att ta ett slutgiltligt beslut om spelarens framtid.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Real Madrid

Anledningen till spelarens vilja att lämna Spanien ska ha varit då han känt att Real Madrid inte backat honom tillräckligt i samband med anklagelserna om skattefusk. Spelaren kommer inom den närmsta månaden tvingas vittna då han anklagas för att ha förskingrat 14,7 miljoner euro.

Cristiano Ronaldos beslut- stannar i Real Madrid

Tagit emot bud från United och PSG

Spelaren har en utköpsklausul på 1.000 miljoner euro men för den klubb som vill köpa den portugisiska superstjärnan behöver inte lägga så pass mycket för spelarens tjänster. Uppgifter säger att Ronaldo i dagens läge kommer att kosta drygt 185-200 miljoner euro att köpa loss och så fort ryktet kom om att spelaren ville lämna den spanska huvudstadsklubben dök två klubbar upp, Manchester United och Paris Saint-Germain. När det kommer till engelsmännens fall är det klubbledningen som ska vara väldigt intresserade av att värva tillbaka Ronaldo som tidigare spelade i klubben mellan 2003 och 2009. Dock ska inte lagets tränare Jose Mourinho vara lika intresserad av att värva in landsmannen, något som gjort att PSG nu ser ut att ligga i framkanten när det handlar om att värva CR7 vid en eventuell försäljning.

Det ska även finnas ett bud från Kina där Real Madrid ska ha erbjudits 200 miljoner euro för att sälja spelaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply