Monaco har hittat Mbappés ersättare

Monaco har hittat Mbappés ersättare

Mbappé allt närmare Madrid – han ersätter

Kylian Mbappé kommer allt närmre en flytt till Real Madrid, detta då Monaco är nära en värvning av hans ersättare, Julien Ngoy.

Sommarens största värvning närmar sig med stormsteg. Att Kylian Mbappé finns på radarn hos Real Madrid är något som varit klart under en längre tid men från Monacos håll har det varit tyst, fram tills i dagarna. Klubben från furstendömet ska nämligen endast vara detaljer från att värva Julien Ngoy från Stoke City, en spelare som Monaco ska se som ersättare till supertalangen.

Att Kylian Mbappé lämnar Monaco är endast en tidsfråga, det har dock pratats om att spelaren själv ska ha i tankarna att stanna ytterligare en säsong på Stade Louis II, men Real Madrids bud på drygt 130 miljoner euro kan göra att en affär blir av redan i sommar.

Julien Ngoy spelade under den gångna säsongen i Stokes U23-lag där det blev sju mål på elva matcher men fick även spela i A-laget där det blev totalt fem framträdanden. Hösten 2013 anslöt han från belgiska Club Brügge och har sedan dess både spelat i Stoke U18, U23 samt A-laget.

SE ÄVEN: Dyraste startelvan i U21-EM 2017

Monaco sugna på Medhi Benatia

Monaco förbereder sig inför den kommande säsong. De ska försöka försvara sin Ligue 1-titel och vill göra bra ifrån sig på nytt i Champions League. För att få så bra förutsättningar som möjligt så vill fransmännen förstärka den nuvarande truppen. Därför riktar de blickarna mot Turin. Föreningen vill värva Medhi Benatia från Juventus.

Under den senaste säsongen var Benatia utlånad från Bayern München till Juventus. Sedan valde italienarna att göra övergången permanent. Med tanke på att marockanen nyligen blev en Juventus-spelare är det inte särskilt troligt att klubben vill sälja honom i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply