PSG stjäl Sanchez från Manchester City

City vill värva chilenaren – PSG kan hinna före

Det är redan nu på gränsen till klart att Alexis Sanchez kommer att lämna Arsenal i januarifönstret eller till sommaren. Det är en fråga om vilken klubb han hamnar i.

Med sitt utgående kontrakt i den här sommaren så lär ju Arsenal antingen vilja sälja anfallaren till vintern, eller försöka få honom att förlänga kontraktet innan sommaren för att inte låta honom lämna utan en prislapp.

Flera klubbar har ju varit intresserad, och däribland Premier League-konkurrenten Manchester City. De har enligt många varit närmast, men nu verkar de ha fått en väldigt tuff konkurrens.

PSG stjäl Sanchez från Manchester City

Kan gå till PSG

LÄS OCKSÅ: Det tjänar PSG:s stjärnor

För det är ju bland som så att den franska Ligue 1-klubben är på väg att köpa loss anfallaren, vilket kan ske redan i januari. En anledning till att det är troligt att en klubb köper loss den chilenske anfallsstjärnan är att han kan spela i Champions League. Det eftersom Arsenal inte är kvalificerade för den turneringen i år.

För Paris Saint-Germans del har annars säsongen börjat på ett lysande sätt, och många tror att klubben kan lyckas på allvar ute i Europa den här säsongen, något man inte klarat av tidigare. Man kommer att försöka stjäla Sanchez framför ögonen på Manchester City genom att helt enkelt betala mer än PL-klubben.

PSG stjäl Sanchez från Manchester City

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply