Ramires kan återvända till Europa

Lämnade Chelsea – nu är Ramires på väg till Inter

Efter att ha lämnar London, Premier League och Chelsea för att spela i den kinesiska högstaligan, Chinese Super League, så ser det nu ut som om den brasilianske mittfältaren ska vara på väg tillbaka till den toppeuropeiska fotbollen.

Det var under vinterfönstret 2016 som Ramires helt oväntat valde att lämna Chelsea efter nära sex säsonger och cirka 200 matcher för de regerande ligamästarna i England. Flyttlasset drog då österut där brassen fick sig en ny klubbadress i Jiangsu Suning.

Förutom det fick han sig även en rejälare lönecheck. Att bli en av världens bäst betalda fotbollsspelare i Kina var ju förstås inget att han ville tacka nej till. Nu kan dock Ramires vara på väg tillbaka till Europa.

Ramires kan återvända till Europa

Kan gå till Inter

SE HÄR: Stjärnorna som tjänar mest i Kina

Enligt italienska Tuttosport, och som Silly Season Sverige skrivit förut, så ska den nu 30-årige brassen vilja trycka på för att lämna Kina.

Det väntas då bli den nuvarande Serie A-ettan Inter som drar det längsta strået. Enligt så väl italiensk som engelsk press så kommer då den förre PL-mittfältaren att ha goda chanser till att kliva raka vägen in i Milano-klubbens startelva.

Ramires kan återvända till Europa

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply