Icardi nobbar spel i Real Madrid

Icardi nobbar spel i Real Madrid

Ingen flytt för Icardi till Real Madrid

Efter en längre tids rykten om en eventuell flytt för Mauro Icardi till Real Madrid uttalar sig anfallaren själv om en övergång.

Mauro Icardi är en spelare som vid flera tillfällen ryktats kunna lämna Inter. Efter att stjärnan anslöt från Sampdoria sommaren 2013 har han gått från klarhet till klarhet och under de senaste månaderna har övergångsryktena om argentinaren börjat florera. Det är framför allt i spanska medier som det pratats om intresse från Real Madrid och att man skulle vilja betala det som krävs för att köpa loss argentinaren.

Icardi nobbar spel i Real Madrid

Den spanska huvudstadsklubben sägs ha varit beredda att betala 100 miljoner euro för spelarens tjänster. Nu svarar Icardi själv på flyttryktena, detta efter helgens match i Serie A.

– Om det kommer ett samtal från Madrid? Jag kommer inte svara. Jag kommer bara fokusera mig på det som händer på planen. Det finns andra som tar hand om de ämnena, säger argentinaren och fortsätter:

– Jag pratar inte om dessa saker. De vet redan vad jag tycker om det hela. Vi befinner oss i november månad och de pratar redan om transfermarknaden. Detta är något som klubben sköter.

Icardi nobbar spel i Real Madrid

Vill höja utköpsklausulen

Priserna på övergångsmarknaden har stigit väldigt mycket undet det senaste året. Efter Paris Saint-Germains värvning av Neymar har priserna trissats upp väldigt mycket. Det hela har gjort att Icardis utköpsklausul på 110 miljoner euro plötsligt inte är obetalbar längre. Nu vill italienarna höja summan och spelarens lön för att inte tvingas till en försäljning efter säsongen.

Inter ligger för närvarande på andra plats i Serie A. I helgen slog man Cagliari med 1-3 efter två mål av Icardi.

SE ÄVEN: Real Madrid spelarlöner 2017/2018

Icardi nobbar spel i Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply