Monaco fortsätter förkasta Arsenals bud på Lemar

Speltips Sundsvall Malmö FF tips – superodds på GIF Sundsvall MFF 29/7, Allsvenskan 2017!

Thomas Lemar kommer inte lämna Monaco i sommar

Arsenal har redan plockat in Alexandre Lacazette för drygt 500 miljoner kronor i sommar. Man har nu lagt ett bud på Thomas Lemar för ungefär samma summa, men Monaco har förkastat budet och står fast vid att Lemar inte är till salu.

Arsenal fortsätter leta efter nyförvärv inför den kommande säsongen. Den gångna säsongen lyckades man inte knipa någon Champions League-plats och för att inte riskera att bli flera år utan spel i Europas största klubblagsturnering ser man nu ut att värva friskt. För ett par veckor sedan stod det klart att Alexandre Lacazette ansluter till Arsenal samtidigt som även Riyad Mahrez sägs vara på väg att flytta till Emirates Stadium. Men det finns fler mål på marknaden.

Man har varit flitigt ihopkopplade med Thomas Lemar under sommaren och man har också lagt konkreta bud på mellan 350 och 450 miljoner. Nu har man lagt ännu ett bud och denna gånger ligger budet på runt 550 miljoner kronor, men Monaco säger ändå nej.

Vill själv flytta

Det är Daily Mail som kommer med uppgifterna om att Monaco har sagt nej till Arsenals tredje och senaste bud. Samma tidning menar också att Lemar själv är sugen på en flytt till Arsenal trots att klubben inte spelar i Champions League i höst.

Vadim Vasilyev, Monacos president, menar dock att Lemar är en livsviktig spelare och att han inte är till salu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply