Agenten bekräftar: Lucas Perez kan lämna i sommar

Agenten bekräftar: Lucas Perez kan lämna i sommar

Arsenal kan sälja Lucas Perez i sommar

Spelarens agent bekräftar i en intervju att spelaren vill lämna Emirates Stadium. Detta samtidigt som hans gamla klubb Deportivo La Coruña ska ha presenterat ett bud.

Lucas Pérez har inte haft något lyckat år sen flytten från Deportivo La Coruña till Arsenal. 28-åringen visade inte alls upp den fina form han hade under sin tid i La Liga och fick stå i skuggan av Olivier Giroud som var lagets försteanfallare.

Under sommaren blev situationen inte heller bättre. Arsenals klubbledning tog nämligen spelarens nummer och gav det nyförvärvet Alexandre Lacazette, detta utan att fråga Pérez. Nu vill spanjoren lämna den engelska huvudstadsklubben och enligt spelarens agent Rodrigo Fernández har Deportivo La Coruña kommit med ett bud på spelaren.

Agenten bekräftar- Lucas Perez kan lämna i sommar

– I förra veckan presenterade Deportivo La Coruña ett bud för Arsenal för att värva tillbaka honom. När han skrev på för Arsenal var han väldigt glad. Om han är arg nu? Hur skulle han kunna vara något annat när en av dina lagkamrater tar ditt nummer utan att fråga?, säger Fernández.

Lucas Pérez som tidigare spelat i Dynamo Kiev and PAOK Thessaloniki sitter för närvarande på ett kontrakt med Arsenal till och med sommaren 2020. Han har även kopplats ihop med en flytt till Espanyol, Real Betis, Bayer Leverkusen, och Fenerbahçe.

SE ÄVEN: Arsenal löner 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply