bet365

Efter terrordåden – Wenger oroad över Koscielny och Giroud

bet365

Tränaren vill hjälpa sina spelare efter dåden i Paris

Efter dåden i Paris menar Arsenal-tränaren Arsene Wenger att Oliver Giroud och Laurent Koscielny inte har varit sig lika. Nu är han oroad över spelarna.

Det har gått en vecka sedan de fruktansvärda terrordåden i Paris. Många är skakade och terrorhandlingarna har fått klubbarna att öka säkerheten och matcher har även ställts in, bland annat Belgiens möte med Spanien.

”Han var inte sig lik”

Några dagar efter dåden spelade Frankrike en träningsmatch borta mot England, en match som Arsenal-tränaren såg på plats. Och efteråt säger han att han var oroad över att se hur de franska Arsenal-spelarna agerade, framför allt Laurent Koscielny.

– Det var lite oroande att se. Laurent (Koscielny) såg inte alls lika fokuserad ut som han brukar. Jag tror han är påverkad vad som hände i Paris, säger Wenger till den brittiska tidningen The Guardian.

Kan vidta åtgärder

Enligt den franske tränaren kan klubben nu tvingats att vidta åtgärder för att hjälpa mittbacken.

– Det är ju inte alls bra att han går runt och mår dåligt över det här. Vi är alla chockade och om han behöver extra hjälp för att bearbeta terroristdåden ska han självklart få det, säger tränaren och lägger till att han även kunde se skillnad hos anfallaren Oliver Giroud.

Som tidigare nämnt kommer säkerheten att höjas rejält, framför allt i Italien och Spanien. Inför el Clásico:t har antalet poliser nästan dubblats och bombhundar kommer att sättas in. Det har även införts ett förbud mot väskor på arenan. Matchen kommer dock, trots den ökade säkerhetsrisken, att spelas precis som tänkt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply