Laporta: ”Rätt ålder för Ronaldo att lämna”

bet365

Men även Bale kan lämna Madrid

Cristiano Ronaldo har ryktats bort från Real Madrid. Nu menar den gamla Barca-presidenten att det vore rätt tid för portugisen att söka sig till en ny klubb.

Den portugisiske superstjärnan har ryktats bort från den spanska huvudstaden, bland annat till Frankrike och Paris SaintGermain i Ligue 1. Och enligt den före detta Barcelona-presidenten Joan Laporta är det en bra tid för spelaren att lämna Real Madrid.

”Bra ålder för det”

Enligt Laporta, som under gårdagen pratade med den spanska radiostationen Onda Cero, är det här ett perfekt tillfälle för Cristiano Ronaldo att lämna klubben.

– Det är perfekt nu, tycker jag. Han (Cristiano Ronaldo) är i ett perfekt skede av sin karriär för att lämna säger Laporta och fortsätter.

Ronaldo är fortfarande i en mycket god form. Real Madrid kommer att tjäna stora pengar på honom och han själv kan förhandla till sig en oerhört bra lön. Väntar han lite till kanske formen avtar, och då blir det inte samma succé för någon av parterna. Han är i en bra ålder för att lämna, menar ex-presidenten.

Kan vara sista el Cláisco:t

Enligt brittiska Daily Mail kan det stundande el Cláisco:t vara portugisens sista på Santiago Bernabeustadion i Madrid. För enligt tidningen kommer Ronaldo att lämna redan i sommar, troligtvis för franska PSG. Men även Manchester City, Manchester United och Chelsea har kommit upp som nya, tänkbara klubbadresser för den portugisiske mittfältaren.

Det som dock talar för att superstjärnan stannar är det faktum att Gareth Bale också ryktas bort. Spansk media uppger att det är högst osannolikt att Real Madrid skulle sälja både Ronaldo och Bale, framför allt under samma sommar. Däremot sägs det att Bale kan tänka sig att stanna om Ronaldo lämnar i sommar, något som spär på ryktena om att det finne en osämja spelarna emellan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply