Arsenal följer Husqvarnas Peter Gwargis nära

Arsenal följer Husqvarnas Peter Gwargis nära

Peter Gwargis kan lämna Husqvarna – för Arsenal

Spelarens agent bekräftar att spelaren har blivit inbjuden av Arsenal samtidigt som även Feyenoord och PSV finns med i jakten på den svenske ytterforwarden.

Svensk talangutveckling fungerar bra och flera gånger per år ser vi svenska ungdomar flytta utomlands för att prova lyckan. England och Holland är länder som ofta lockar till sig talanger och nu kan ännu en ung svensk talang ta klivet till något storklubb.

Enligt Fotbollstransfers.com kan yttermittfältaren lämna Husqvarna för att prova lyckan, men även PSV och Feyenoord finns på kartan, och det är den sistnämnda kklubben som är närmst att knyta till sig spelaren, något som Gwargis rådgivare Walid Faour bekräftar.

– Ja, jag är i Holland just nu på besök hos Feyenoord tillsammans med Peter Gwargis. Peter har gjort träningar både U17 och U19. Det är en vänsterfotad offensiv fotbollsspelare som många här menar kommer bli en ny Özil,

Angående intresset från Arsenal säger Walid FaourWagnsson Sports & Entertainment följande.

– Både Arsenal och PSV har skickat inbjudningar men nu kändes Feyenoord mest rätt, säger Faour till Fotbolltransfers.com.

Läs mer på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply