Thiago Silva kan lämnar PSG i vinter – agenten bekräftar intresse

Thiago Silva kan lämnar PSG i vinter - agenten bekräftar intresse

Thiago Silva kan lämna Paris Saint-Germain

Enligt spelarens agent Paulo Tonietto finns det flera klubbar som är intresserade av att köpa Thiago Silva i vinter, detta då hans kontrakt med Paris Saint-Germain går ut efter säsongen.

Thiago Silva har ända sen tiden i AC Milan varit jagad av de största klubbarna i Europa. Lag som FC BarcelonaReal MadridManchester City och Manchester City sägs alla ha visat intresse för brassen som tillsammans med Zlatan Ibrahimovic lämnade San Siro för spel i PSG sommaren 2012. Då Silva inleder sin femte säsong på Parc des Princes finns frågetecken om hans framtid, något som agenten Paulo Tonietto besvarar i en intervju med TMW.

– Först och främst vill jag säga att Thiago Silva fortfarande har kontrakt med PSG. Han har kontrakt till 2017 men skulle klubben kvalificera sig för Champions League förlängs det med ett år. Vi har räknat med att det går ut sommaren 2018.

 

Tonietto fick även besvara ryktena om en flytt till Juventus.

– Jag säger som det är, det är normalt att en spelare som Thiago gillas av många, men jag har inte pratat något med Juventus. Jag har fått in flera erbjudanden på Thiago, men inte från Italien, säger agenten som säger följande om en förlängning med PSG.

– Vi har inte haft ämnet uppe ännu. Vi kommer prata om det i december och se över situationen om vi kommer förlänga eller titta på andra alternativ. Mycket beror på vilket bud PSG kommer att erbjuda, avslutar han.

Thiago Silva har för närvarande en lön på 200.000 euro i veckan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply