Real Madrid väcker nytt intresse för Riyad Mahrez

bet365
Real Madrid väcker nytt intresse för Riyad Mahrez

Riyad Mahrez kan lämna Leicester City i vinter

Denna säsong har Riyad Mahrez inte alls nått upp till de siffror han visade förra säsongen och nu kan han komma att lämna klubben redan i vinter.

Förra säsongen gjorde Leicester City succé då man som nykomling gick och vann Premier League före storlag som Manchester United, Manchester City, Chelsea och Arsenal. Denna säsong har inte alls startat på samma sätt och likt hela Leicesters trupp har varken Jamie Vardy och Riyad Mahrez inte alls visat upp den form man hade förra säsongen, något som gjort att Leicester ligger på 14:e plats med 12 poäng på elva spelade omgångar.

I somras pratades det om att de båda stjärnorna skulle komma att lämna The Foxes då det fanns erbjudande från bland annat Arsenal och Real Madrid men tillslut stannade de båda kvar i succéklubben. Nu går det inte lika bra för laget, något som gör att intresset för de båda, speciellt Mahrez väckts igen.

Mahrez som är nomierad till Balon d’Or förlängde sitt kontrakt med Leicester så sent som i somras och efter att ha hyllat Zinedine Zidane i en intervju med Goal.com ryktas spelaren vara på väg till Real Madrid.

– I England är vår tränare den bästa men i världen skulle jag säga att Zidane är den bästa då han vann Champions League, säger spelaren från Algeriet som för några månader sen fanns på kartan för Real Madrid. För tillfället ser det dock svårt ut att få en flytt då Real Madrid fått transferförbud av FIFA.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply