bet365

Topp 20: Världens största talanger – bästa & största talangerna i världen 2016!

Topp 20: Största talangerna i världen

20 bästa talangerna i världen 2016

Vilka är världens bästa talanger? Vilka spelare är de bästa talangerna i världen? Det finns väldigt många duktiga och unga fotbollsspelare runt om i världen och det kommer ständigt fram nya. Spelare som vill bli en av de bästa försvararna, bästa mittfältarna, bästa anfallarna eller varför inte en av de bästa målvakterna? Det är mål som de flesta fotbollsspelare som satsar på sin fotboll drömmer om. De vill bli absolut bäst på den positionen som de spelar. På denna listan har vi ett antal spelare som faktiskt är på god väg dit och har potential att gå hela vägen.

Världens största talanger 2016

Världens största talanger  – bästa och största talangerna i världen? På denna listan dyker det upp en hel del spelare som med all förmodan kommer att gå vidare i sina karriärer och göra storartade saker för såväl klubb som land. Men innan vi dyker ner i listan vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om ett antal andra populära listor, till exempel snabbaste spelarna i Premier League, bästa passningsspelarna i Premier League och bästa startelvan på FIFA 17, som en kan bläddra igenom efter vår genomgång av de 20 största talangerna i världen. Jämför gärna talangerna på denna listan med de bästa talangerna på FIFA 17!

20. Ante Coric, 19 (Dinamo Zagreb)

19. Tin Jedvaj, 20 (Bayer Leverkusen)

18. Marlos Moreno, 20 (Deportivo La Coruna, på lån från Manchester City)

17. Timo Werner, 20 (RB Leipzig)

16. Youri Tielemans, 19 (Anderlecht)

15. Christian Pulisic, 18 (Borussia Dortmund)

14. Kelechi Iheanacho, 20 (Manchester City)

13. Julian Brandt, 20 (Bayer Leverkusen)

12. Giovani Lo Celso, 20 (Rosario Central, på lån från PSG)

11. Gabriel Barbosa, 20 (Inter Milan)

10. Ousmane Dembele, 19 (Borussia Dortmund)

Topp 20: Största talangerna i världen

Demebele var en eftertraktad anfallare i fransa Rennes, som i somras tog steget till Bundesliga och Dortmund, med strålande resultat. Spelar med en nästan barnsligt enkel förtjusning och kan trolla bort vilken försvarare som helst.

9. Leroy Sané, 19 (Manchester City)

Topp 20: Största talangerna i världen

Sané kom i somras från Schalke 04 till Manchester City, en övergång som hittills inte har gått perfekt för Pep Guardiolas lag. På grund av en hamstringsskada har Sané inte kunnat spela så mycket och den tyske mittfältaren har goda kvalitéer som förhoppningsvis får komma fram i Premier League inom en snar framtid.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply