Chelsea-legendaren öppnar för MLS

”Självklart är jag intresserad av USA”

Nästa höst kommer både Steven Gerrard och Frank Lampard tillbringa i MLS. Nu kan ytterligare en av Premier Leagues bästa spelare genom tiderna vara på väg till USA. – Självklart är USA intressant, säger Didier Drogba enligt The Guardian.

I höst kommer två av de största Premier League-spelarna genom tiderna att istället spela i den amerikanska högstaligan MLS. Både Steven Gerrard, som kommer ansluta till Los Angeles Galaxy inom kort, och Frank Lampard, som redan förra sommaren skrev på för New York City FC men har tillbringat säsongen i Manchester City, har valt att fortsätta och förmodligen avsluta sina långa och framgångsrika karriärer i USA.

Öppnar för USA

Nu kan ytterligare en av Premier Leagues största legendarer också vara på väg till MLS. Didier Drogba kom tillbaka till Chelsea inför den här säsongen efter en tid i Kina och Turkiet och fick till slut kröna sin tid på Stamford Bridge med ytterligare en ligaseger. Nu öppnar han för en fortsättning i MLS. – Självklart är jag intresserad av USA. Nu kommer jag ta några dagar för att tänka över mitt beslut, men klart är att jag vill fortsätta spela fotboll, säger han enligt The Guardian.

Finns intresse för ivorianen

Ivorianen avslöjade nyligen på sin Instagram att han inte kommer fortsätta i London efter att hans kontrakt går ut i sommar, men att 37-åringen vill spela minst en säsong till. Och trots Drogbas ålder finns det uppenbarligen intresse för honom från en rad olika klubbar. – Efter det att jag publicerade nyheten om att jag lämnar Chelsea nu kom det flera samtal från några lite annorlunda klubbar, säger Drogba.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply