Chelsea får nobben av Alex Sandro

Juventus kommer definitivt inte sälja Alex Sandro

Chelsea vill förstärka sina ytterbacks- eller wingbacksplatser och framför allt vill man ha konkurrens till Marcos Alonso. Men nu får man ett bestämt nej av Juventus gällande deras intresse i Alex Sandro.

Alex Sandro har varit en av Serie A-s främsta spelare sedan Juventus köpte brassen från Porto för två somrar sen. Men sin väldiga fysik blandat med de typiska brasseegenskaperna (teknik, spelskicklighet och förståelse) har han varit en av kuggarna i det Juventus som stormat fram i både Serie A och Champions League de senaste två åren.

Det är inte konstigt att andra bjässar i Europa är ute efter 26-åringen. Skickliga ytterbackar växer inte på träd direkt. Flera Premier League-klubbar väljer oftast också att punga ut dyra pengar istället för att ge yngre talanger chansen. Så ville Chelsea att fallet skulle bli ännu en gång då man var rejält sugna på Alex Sandro från Juve. Men nu sätter italienarna ner foten och säger ett hårt nej till Chelsea.

Allegri ryter ifrån

Det var under Juventus försäsongsturné i USA som huvudtränaren Maximiliano Allegri röt ifrån när han fick frågan om Juventus skulle sälja Alex Sandro till Chelsea.
– Alex Sandro är en Juve-spelare. Han är sensationell och kommer inte lämna, sade Allegri efter Juventus seger mot Roma.

Chelsea har kopplats ihop med brassen under en längre tid men även PSG och Manchester City har varit sugna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply