Serge Aurier närmar sig Manchester United

bet365

Manchester United kan snart köpa Aurier från Paris Saint-Germain

Serge Aurier har inte tagit en ordinarie tröja i Paris Saint-Germain och nu när Dani Alves är i klubben lär det bli ännu svårare. Därför är det nu troligt att han istället skriver på för Manchester United.

Det har inte riktigt gått som han själv trott i PSG. Efter en strålande tid i Toulouse flyttade Serge Aurier till huvudstaden för att göra högerbacksplatsen till sin egen. Det uttalade Arsenal-fanet har dock inte lyckats peta Thomas Meunier i år och Aurier har dessutom fått tillbringa  tid i fängelse efter en struligt vinter.

Lättare blev det inte heller när Dani Alves värvades till klubben och Aurier troligtvis blev tredjeval på högerbacksplatsen. Därför är det inte så konstigt att han letar efter en ny klubb och snart kan han också ha gjort det. Manchester United uppges vara mycket nära ivorianens underskrift.

Är överens med klubben

Enligt Sky Sports är 24-åringen överens med Manchester United som faktiskt jagat honom under en längre tid. Innan var dessutom Barcelona med i jakten men det ser ut att bli England istället.

Unai Emery ska ha transferlistat Aurier vilket gör affären betydligt enklare och samtidigt ska José Mourinho ha letat efter en ny högerback som ska konkurrera med Antonio Valencia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply