Manchester City fortfarande intresserade av Juventus Alex Sandro

bet365
bet365

Brassen på Peps önskelista

Om Pep Guardiola får som han vill kommer Manchester City att värva Juventus-försvararen Alex Sandro i januari. Dock har redan City blivit nobbade av Juve tidigare.

Juventus ångar på som bara den. ”Den gamla damen” har vunnit Serie A de fem senaste åren och ser starka nog för att vinna ett sjätte år i följd. Det trots att man tappade sin kanske viktigaste spelare Paul Pogba till Manchester United, och nu kan Juve tappa ännu en kugge till ett Manchester-lag.

Manchester City ska enligt The Sun förbereda ett bud på brassestjärnan Alex Sandro. Det är dock inte första gången PL-klubben hör av sig om vänsterbacken. Redan förra sommaren och i vintras la man ett bud, men då nobbade Serie A-jätten.

Hoppas på bättre lycka

Då både Aleksander Kolorov och Gael Clichy ser ut att lämna City till sommaren behöver Pep Guardiola hitta en ersättare, och då står Alex Sandro högst upp på spanjorens önskelista. Dock måste City skynda sig då försvararen ser ut att närma sig ett nytt kontrakt med Juventus.

För skulle Manchester-klubben köpa honom nu får de betala en överkomlig summa på 250 miljoner kronor. Men enligt italienska Tuttosport kommer det nya kontraktet innebära en utköpsklausul på över 400 miljoner kronor, något som skulle kunna få City att backa.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply