bet365

PSG in i jakten på Alex Sandro

bet365
PSG in i jakten på Alex Sandro

Alex Sandro – Mellan Chelsea och PSG?

Brasilianaren som till vardags spela sin fotboll i Juventus har under en tid sett ut att vara så gott som klar för spel i Chelsea nästa säsong. Nu kan dock planerna ändras då PSG lagt sig in i jakten på spelaren.

Den gångna säsongen vann Alex Sandro både Coppa Italia och Serie A med Juventus samtidigt som man även tog sig till final i Champions League. Spelarens insatser har inte gått obemärkt förbi och under de senaste veckorna har det ryktats om att Alex Sandro ska ha varit så gott som klar för spel i Chelsea nästa säsong, något som nu kan komma att ändras. Den engelska huvudstadsklubben sades vara beredda att betala en summa på 70 miljoner euro för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020.

Sandro lämnade FC Porto sommaren 2015 för att skriva på för den gamla damen och kostade då 26 miljoner euro, nu kan Juventus göra en väldigt bra affär då även Paris Saint-Germain lagt sig in i jakten på 26-åringen från Brasilien.

SE ÄVEN: Juventus Lönelista 2017

Även Dani Alves lämnar

Dani Alves har tackat för sig i Turin och det mest troliga är att han spelar i Manchester City nästa säsong. Även Juventus president har bekräftat att det inte blir någon fortsättning för Alves i Juventus.

– Det handlar inte om vår relation, utan om Alves motivation. Han sa till oss att han vill testa på något annat i sin fotbollskarriär och därför kommer vi säga upp kontraktet vi har med honom, säger han till Mediaset Premium.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply