Manchester City sätter tre spelare på transferlistan

Guardiola vill göra sig av med Mangala, Iheanacho och Nasri

Manchester City har haft en flitig sommar hittills och värvat spelare för över 2,5 miljarder kronor. Nu måste man sälja flera A-lagsspelare för att göra truppen lagom stor och då kommer tre före detta startspelare offras.

Ja, Manchester City har gjort ett spektakulärt transferfönster hittills. Man har värvat ytterbackar för över 1,5 miljard i Kyle Walker, Danilo och Benjamin Mendy. Man har dessutom värva för ytterligare drygt en miljard i Eduardo, Douglas Luiz och Bernardo Silva. Truppen är fullproppad just nu och det krävs inget geni för att förstå att några måste säljas.

Det finns många spelare som har suttit i frysboxen eller lånats ut som Pep Guardiola nu vill offra. Det handlar om två dyra köp och en talang som man aldrig riktigt gav en hundraprocentig chans: Samir Nasri, Eliaquim Mangala och Kelechi Iheanacho.

Offrar för reapris

Enligt uppgifter från spanska AS vill Guardiola göra sig av med trion illa kvickt, både för att få in pengar men också för att inte skapa kaos i truppen. Den som är närmst en flytt är Iheanacho som sägs vara nära Leicester.

Nasri och Mangala rapporteras också vara beredda att offras för reapris för att skära ner lönekostnaderna i City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply