Charlie Adam sänkte Manchester United

Manchester United fick på lördagen inkassera sin åttonde förslut i ligaspelet den här säsongen, när Stoke vann på Britannia Stadium med 2-1.

Det var hemmalaget som öppnade målskyttet på hemmaplan på lördagseftermiddagen, när Charlie Adam hade turen med sig. En frispark i den 38:de matchminuten tog på Michael Carricks knä och ställde David De Gea helt i målet och 1-0 var ett faktum.

I den andra halvleken kom visserligen Manchester United tillbaka in i matchen resultatmässigt, när Juan Mata fångade upp en dålig rensning och serverade Robin van Persie som kylt placerade in bollen förbi Begovic i Stoke-målet.

Det blev dock seger för Stoke den här dagen. Charlie Adam fick på en riktig kanon strax utanför straffområdet i den 52:a matchminuten, som flög rakt upp i det bortre krysset bakom den chanslösa spanjoren i Manchester Uniteds målbur.

Manchester United jagade sen en kvittering och hade en frispark från Wayne Rooney på tilläggstid som Begovic styrde upp i stolpen, men Stoke höll undan och vann matchen med 2-1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply