Cardiffs gyllene minuter avgjorde mot Norwich

Cardiff City var mycket aktiva över det nystängda transferfönstret, och man gick in i matchen mot Norwich med nyfunnen, eller kanske rättare sagt nyvärvad, optimism.

Det skulle dock inte vara länge innan den var som bortblåst. Svenske landslagsbacken Martin Olsson slog ett inlägg som Robert Snodgrass fullföljde på och satte i mål redan efter fem minuter.

Direkt i andra halvlek, mer exakt den 49:e minuten, skulle veteranen Craig Bellamy kvittera för hemmalaget.

Endast tre minuter senare hade walesarna vänt matchen, då Kenwyne Jones, nyförvärvet från Stoke, gjort sitt första mål för sitt nya lag.

2-1 skulle också bli slutresultatet, och Norwich går fortsatt tungt, medan Cardiff kan bli blicka mot högre tabellplaceringar i och med tre färska poäng.