Bellingham är inte längre en måltavla för Liverpool under det här Transferfönstret!

Bellingham är inte längre en måltavla för Liverpool under det här Transferfönstret!

Jude Bellingham, en mittfältare i Borussia Dortmund, har tidigare kopplats ihop med Liverpool. Premier League-makterna hade tydligen 19-åringen som ett av sina mål, men de valde i stället att spendera mycket pengar på den argentinske landslagsmannen Enzo Fernandez. Se och spela på fotboll live =>

Den 21-årige mittfältaren Enzo Fernandez från Benfica har spelat utmärkt i VM hittills och har varit avgörande för Argentinas avancemang till kvartsfinalen. Med sina prestationer i Qatar har Fernandez fått Liverpool att se väldigt bra ut de uppges vara villiga att betala en klubb rekordsumma för att värva honom.

Jürgen Klopps lag sägs erbjuda mittfältaren från Benfica runt 120 miljoner euro. Bellingham är dock inte längre deras förstahandsval. Den engelske landslagsmannen har blivit ganska berömd på grund av sin extraordinära talang. helst bör Liverpool försöka värva båda spelarna med tanke på situationen på deras mittfält. Även om det verkar ytterst osannolikt att de kommer att kunna finansiera två dyrbara affärer på en gång.

Bellingham har spelat som en galning för England i VM och nu ska Real Madrid vara intresserade av att värva honom. Även om det är uppenbart att Liverpools ändrade inställning kommer att påverka Bellingham mycket, kommer endast tiden att visa om han skriver på med dem igen i framtida transferfönster.

Potentialens pris: Hur kommer klubb legendaren Luka Modric att ersättas när han närmar sig pensionen? Den Bundesliga-mittfältare som är hans potentiella ersättare förväntas kosta omkring 100 miljoner euro.

Jude Bellingham ingår i Englands VM-truppen och hans chanser att bli bästa Mittfältare i VM 2022 är ganska liten. Vem vinner VM 2022? England har blivit utslagna ur VM 2022. här kan du se oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply