bet365

Om jules Kounde hade valt Chelsea hade tränarens plan för honom varit märklig

Om jules Kounde hade valt Chelsea hade tränarens plan för honom varit märklig

Den spanska nyhetsbyrån El Desmarque har avslöjat att Jules Kounde sex månader efter att han valde att gå till Barcelona i stället för Chelsea fortfarande är en populär person i Spanien. Se och spela på fotboll live =>

Thomas Tuchel ska ha sagt till Kounde under deras uppvakningsprocess att han tänker sig fransmannen som en ytterback i sin fembackslinje. Kounde är naturligtvis kapabel att spela denna roll, det såg vi under VM. Reece James skulle ha varit tvungen att starta som höger mittback.

Förra säsongen använde Tuchel denna taktik ganska ofta mot tuffa lag som Real Madrid. Den mer defensiva högerbacken Cesar Azpilicueta skulle ge täckning på utsidan medan James flyttade inåt och agerade som höger mittback.

Tuchel hade uppenbarligen en idé med Kounde, men vi tvivlar på att han ville använda den varje vecka eftersom det skulle begränsa James anfallsförmåga.

I ett samtal med försvararen klargjorde Thomas Tuchel att han hellre skulle använda Jules Kounde som högerback i ett femmannaförsvar i Chelsea. På grund av denna preferens föll sommartransfern bort.

Jules Kounde ingår i den Franska VM-truppen och hans chanser att bli bästa försvarare i VM 2022 är ganska stora. Vem vinner VM 2022? Frankrike har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply