Barcelonas högerback som kopplats samman med överföringar väljer att stanna i klubben!

Barcelonas högerback som kopplats samman med överföringar väljer att stanna i klubben!

Kritiker kritiserade Barcelonas beslut att sälja Sergino Dest och ersätta honom med Hector Bellerin från Arsenal redan från början. Se och spela på fotboll live =>

Innan den nya säsongen började hade Barcelona dock ett fantastiskt sommartransferfönster och värvade spelare som Robert Lewandowski, Raphinha och Andreas Christensen.

Den före detta La Masia-utbildade spelaren fick ett ettårigt kontrakt för att spela som högerback, men han har inte utnyttjat de minuter han fått. Hans prestationer har varit så dåliga att det mindre än sex månader efter hans utnämning talas det om att han ska lämna klubben. Fabrizio Romano rapporterade att Bellerin med större sannolikhet kommer att stanna i Barcelona till slutet av den här säsongen.

Styrelsen och spelarens följe avslutade sitt senaste möte i god anda. Bellerin kommunicerade sin önskan att stanna i klubben flera gånger under diskussionen och uteslöt en avgång i januari.

Eftersom Xavi föredrar att använda Ronald Araujo och Jules Kounde som högerback i stället för honom har 27-åringen inte spelat mycket för katalanerna sedan han kom hit. Den här säsongen har han bara varit med i tre La Liga-matcher och startat bara en gång.

Det påstås att administrationen kommer att koncentrera sig på att förstärka högerbacks positionen under det kommande sommarfönstret eftersom de anser att den är i akut behov av förstärkning. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply