Bekräftar: Bellerin stannar i Arsenal nästa säsong

Bekräftar: Bellerin stannar i Arsenal nästa säsong

Bellerín lämnar inte Arsenal

Spelaren som kopplats ihop med en flytt till flertalet klubbar säger att han inte kommer lämna Arsenal i sommar.

Under det senaste året har ryktena kring Hector Belleríns framtid växt. Det är framför allt en flytt till antingen FC Barcelona eller Juventus som det talats mest om men även Manchester City ska ha haft ett finger med i spelet. Trots att spelaren har ett kontrakt som binder honom till Arsenal till och med sommaren 2023 har flyttryktena varit många men nu uttalar sig högerbacken om framtiden.

– Jag har ett långt kontrakt med Arsenal och jag har varit i London under en lång tid. Det är detta jag kallar för mitt hem och det finns inget annat som händer, om man ser till sommarens transferfönster. Jag vet inte om jag kommer att bli kallat till Spaniens VM-trupp men jag är säker på att jag kommer tillbaka till London och Arsenal efter VM, säger 23-åringen till brittiska Sky Sports.

Sades vara nära Juventus

Då Arsenal blev utslaget av Atlético Madrid Europa League samtidigt som man inte kommer att spela i Champions league den kommande säsongen pratades det mycket om spelarflytt. Flertalet stjärnor skulle därmed lämna Emirates Stadium för spel på annat håll. Bellerín sades vara endast detaljer från Juventus men nu ser det dock ut att bli ytterligare en säsong hos The Gunners.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply