Tottenham kan behöva sälja Kane – till Arsenal

Tottenham kan behöva sälja Kane - till Arsenal

Spurs kan sälja Kane

Enligt Arsenal-tränaren kan Tottenham Hotspur komma tvingas att sälja Harry Kane. Han utesluter inte en flytt till Arsenal för anfallaren.

Precis som Arsenal för några år sen håller nu även Tottenham Hotspur på att bytta en ny arena. En som vet hur det går till när man bygger en ny arena är Arsene Wenger. Fransmannen var med när Gunners byggde Emirates Stadium och nu uttalar sig fransmannen angående rivalernas arenabygge. I en intervju med London Evening Standard säger fransmannen att det kan vara nödvändigt att finnansiera sin nya arena genom spelarförsäljningar. Bland annat genom att sälja Harry Kane.

– Priserna för arenorna har dubblats men övergångarna för spelarna har tre- och fyrdubblats, säger fransmannen till London Evening Standard och fortsätter:

– I dag är en kille som Kane, jag vet inte hur mycket de kan sälja honom för. 100 miljoner (pund)? För att dra in mer pengar. Men de måste inse det. Kommer de behöva sälja spelare? Kanske till Arsenal, till och med.

Harry Kane har kopplats ihop med flera av Europas största klubbar. Det är framför allt Real Madrid och Manchester United som ska ha varit benägna av att knyta till sig engelsmannen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Jack Wilshere stannar i Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply