Uppgifter: Hector Bellerín detaljer från Juventus

Uppgifter: Hector Bellerín detaljer från Juventus

Juventus när Bellerín

Spanjoren som det ryktats en hel del om under den senaste tiden ska enligt uppgifter vara i långt gångna samtal om en flytt till Juventus.

I november 2016 skrev Hector Bellerín på ett kontrakt som binder honom till klubben till och med sommaren 2023. Under de senaste två åren har det dock inte gått riktigt som spanjoren hoppats på och nu pratas det om en flytt under sommarens transferfönster. Med Wenger som lämnat samtidigt som det är osäkert ifall Gunners kommer spela i Champions League den kommande säsongen kan Bellerín ha gjort sitt på Emirates.

Enligt den spanska radiokanalen Cadena SER ska Bellerín nämligen vara i långt gångna förhandlingar med Juventus för att få till en flytt efter säsongen. Den gamla damen sägs komma att betala 50 miljoner euro för ytterbackens tjänster.

Totalt har det blivit 112 matcher och sex mål för Hector Bellerín i Arsenal.

Uttalat sig om fortsättning i Arsenal

För inte alls längesedan gick spelarens agent Albert Botines ut och poängterade att ytterbacken inte hade några planer på att lämna Emirates Stadium. Detta var dock innan det var bestämt att Arsenal inte skulle ta någon av de fyra första platserna i Premier League. Nu kan man endast ta sig till turneringen genom att vinna Europa League där man har 1-1 med sig från den första matchen på Emirates Stadium.

SE ÄVEN: Luis Enrique allt närmare att ta över Arsenal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply