Luis Enrique allt närmare att ta över Arsenal

Luis Enrique allt närmare att ta över Arsenal

Arsenal närmar sig Luis Enrique

Spanjoren som senast tränade FC Barcelona ska endast vara detaljer från att ta över Gunners i sommar. Det skriver brittisk press under torsdagsmorgonen.

För drygt en vecka sen stod det klart att Arsene Wenger lämnar Arsenal efter hela 22 år på tränarposten. Cirkusen kring vem som kommer ta över efter fransmannen drog igång direkt och nu ser Gunners ut att ha hittat en tränare för nästa säsong.

Det har tidigare ryktats om allt från Carlo Ancelotti till Patrick Vieira men nu skriver brittisk press att det är ett annat namn som den engelska huvudstadsklubben kommer välja att satsa på. Det är Daily Mirror som i sin torsdagsupplaga skriver att Luis Enrique är väldigt bära att ta över tränarrollen på Emirates Stadium. Den före detta AS Roma-tränaren har under de senaste tolv månaderna haft ett sabbatsår och nu kan han gå tillbaka till att träna, denna gång i Arsenal.

Även namn som Massimiliano AllegriThierry HenryLeonardo Jardim och Diego Simeone har kopplats ihop med att ta över posten på tränarbänken i norra London.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365