Uppgifter: Juventus vill köpa Álvaro Morata i sommar

Uppgifter: Juventus vill köpa Álvaro Morata i sommar

Morata tillbaka till Juventus?

Spelaren som tidigare spenderat två säsonger på Allianz Stadium kan nu komma att flytta tillbaka. Det rapporterar brittisk media om under söndagen.

Álvaro Morata har under de senaste åren flyttat runt ganska friskt. Efter att han inte fått chansen i Real Madrid blev han såld till Juventus. I den italienska storklubben slog Morata igenom men då Madrid valde att köpa tillbaka honom blev det ingen fortsättning där. Istället blev nästa destination Chelsea och efter endast en säsong på Stamford Bridge pratas det nu om en ny flytt för spanjoren. Enligt brittisk media ska det finnas klubbar som vill köpa Morata samtidigt som Chelsea inte är nöjda med spelarens första säsong i klubben.

Det är Sky Sports som under söndagsmorgonen rapporterar att Juventus vill värva Álvaro Morata och att man vill göra det under sommarens transferfönster. Spelaren ska vara positiv till en övergång tillbaka till den gamla damen men det återstår att se vad Chelsea tycker om en affär.

Chelsea betalade 66 miljoner euro för Morata när han skrev på under sommaren 2017. De båda parterna kom då överens om ett femårskontrakt (2022) men nu kan han han alltså komma lämna efter endast en säsong.

Totalt har det blivit 15 mål på 46 matcher denna säsong för Chelsea i alla turneringar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365