Bästa laget på FIFA 17 – vilket lag bäst på FIFA 17?

Bästa laget på FIFA 17 - vilket lag bäst på FIFA 17?

Bästa laget på FIFA 17

Bäst lag FIFA 17? Det bästa laget på FIFA 17? Vilket är det bästa laget på FIFA 17? För att bli en av de bästa på FIFA 17 gäller det först och främst att ha bra spelare i laget, spelare som har det lilla extra och som helt enkelt kan avgöra matcher på egna händer. Alla spelare i laget är viktiga även om det ofta är målvakter och anfallare som får stå i rampljuset då det är de som antingen hindrar bollen från att gå i mål eller gör de avgörande poängen för laget.

De bästa försvararna på FIFA 17 tillsammans med spelets bästa mittfältare och de bästa anfallarna skapar tillsammans FIFA 17s bästa startelva. Laget kommer vi nu att gå igenom för att du ska kunna bygga det bästa laget och vinna samtliga troféer i karriärläge och FIFA Ultimate Team.

Vilket är det bästa laget på FIFA 17?

vilket lag bäst på FIFA 17? Bästa laget på FIFA 17? Här går vi igenom de bästa lag på FIFA 17 så att du själv kan välja det bästa laget på FIFA 17. Du kan köpa FIFA 17 hos Spelbutiken, CDON, EASports som är några av de största aktörerna som är billigast just nu! Till Spelbutiken =>

Målvakt: Manuel Neuer (92)

Bästa laget på FIFA 17 - vilket lag bäst på fifa 17?

Manuel Neuer är enligt EA Sports det bästa alternativet på målvaktspositionen för att bygga ett framgångsrikt lag. Tysken är en av världens bästa målvakter och blir bara bättre och bättre.

Mittback: Jêrôme Boateng (90)

Bästa laget på FIFA 17 - vilket lag bäst på fifa 17?

Likt Manuel Neuer spelar även Jêrôme Boateng även i Bayern München och är förstavalet på en av mittbacksplatserna. Boateng finns även med på listan över de bästa försvararna på FIFA 17.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365