Bomben: Alvaro Morata återvänder till Juventus?

bet365
Bomben: Alvaro Morata återvänder till Juventus?

Spanjoren kan återvända till Italien

Rykten har blossat upp om att Real Madrids anfallsstjärna Alvaro Morata kan komma att återvända till Juventus, där han tillbringade två år fram till i somras, då Reals ordinarie anfallstrio numera är helt frisk.

Alvaro Morata gjorde en omtalad flytt i somras, när han valde att återvända tillbaka till Real Madrid efter två mycket framgångsrika år i Juventus och Italien. Real valde att utnyttja sin rätt och sin klausul de skrivit in i spanjorens kontrakt och kunde därmed köpa tillbaka spanjoren för ett rimligt pris. Hittills så har den unge anfallaren fått lov att starta alla matcher under Zinedine Zidane men detta är ingen garanti för att anfallaren kommer att få fortsätta på samma spår rapporterar Football Italia.

Då den numera välkända trion med Gareth Bale, Karim Benzema och Cristiano Ronaldo alla är friska så kommer det att bli svårare för Morata att se till att få speltid och detta kan vara nog för att övertala honom till att återvända till sin gamla klubb Juventus.

En lösning skulle kunna vara att Morata går till den italienska klubben på lån, vilket skulle kunna lösa problemet med speltiden samtidigt som Real inte behöver sälja. Andra klubbar som är väldigt intresserade är Arsenal och Chelsea och de båda klubbarna skulle också kunna vara lämpliga destinationer för den talangfulle mittfältaren.

Morata är född i Madrid och har tillbringat tid i såväl Atletico Madrid som Getafe men inledde sin professionella karriär i Real Madrid och har spelat där i hela sitt liv, tills han 2014 valde att gå till Juventus. 2016 valde han dock att vända tillbaka.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365