Lista: 10 spelare att hålla koll på i OS 2021

Bästa fotbollsspelare i OS 2021 - bästa spelarna i fotboll som deltar i OS i Tokyo, Japan!

10 spelare att ha under uppsikt under OS 2021

Spelare att hålla koll på OS 2021? De europeiska mästerskapen samlar väldigt många, talangfulla spelare på en och samma plats. Det är en fröjd för ögat att se all denna talang på en och samma plats, kämpandes mot ett och samma mål. De vill alla vinna pokalen för sitt land. Det är väldigt många olika typer av spelare som deltar. Allt ifrån jätteunga talanger och gamla proffs, de mest välbetalda spelarna i Europa men vissa har även tvingats tacka nej efter att klubblaget satt stopp. Följ och spela live på OS =>

Vi kommer med största säkerhet att få se en hel drös med vackra mål, snygga finter och andra finesser då det är många unga talanger som är uttagna i samtliga trupper, framför allt i de sydamerikanska trupperna och det är ingen tvekan om att vi kommer få se mycket skönlir i turneringen.

10 bästa spelare att ha koll på under OS i fotboll 2021

I den svenska OS-truppen finns flera intressanta spelare att följa, flera av de har ännu inte fått sitt genombrott och sommarens fotbollsturnering i de Olympiska Spelen kan bli som en språngbräda för många av namnen. En ungdomstrupp som alltid är intressant är värdlandet Brasiliens trupp där superstjärnan Neymar finns med samtidigt som flertalet andra mycket spännande spelare även kommer att delta i turneringen. Även Portugal har en intressant trupp och det återstår att se vilka lag och spelare som tar hem pokalen i turneringen. Nedan finner ni andra artiklar och listor som är relaterade till OS, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom tio spelare att följa i OS 2021.

10. Takuma Asano (Japan)

Den 21-årige anfallaren värvades i början av juli månad till Arsenal och kommer i sommarens OS-turneringen att visa upp vad han går för framför de rödvita fansen. Enligt Wenger är det en duktig anfallare med fin framtid, men det är inte många som sett Asano spela.

9. Erick Torres (Mexiko)

Erick Torres är Mexikos nya jättetalang och spelar till vardags i Houston Dynamo. Nu ska anfallaren bära sitt sitt lag på sina axlar och stå för de avgörande målen. Både Manchester United och Liverpool sägs ha visat intresse för 23-åringen som med största sannolikhet kommer spela i Europa inom kort.

8. Leon Goretzka (Tyskland)

Leon Goretzka föddes 1995 är en del av den tyska truppen. Till vardags är det Schalke 04 som är spelarens klubbadress och han spås en lysande framtid. Den gångna säsongen blev det 25 matcher för mittfältaren som är en av de viktigaste spelarna i den tyska truppen.

7. Sebastian Pérez (Colombia)

Pérez klubbadress är för tillfället Atlético Nacional i hemlandet Colombia men kommer med största sannolikhet att flytta inom kort. Intresse finns både från den argentinska ligan och FC Barcelona och det återstår att se var 23-åringen tillslut hamnar.

6. Ali Adnan (Irak)

Ali Adnan spelar som vänsterback i Serie A där Udinese är klubben. Han är den förste irakiske spelare att spela i Serie A och är en av de bästa på positionen i den italienska högstaligan, detta trots att Adnan endast hunnit bli 22 år.

5. Gabigol (Brasilien)

Gabriel Barbosa, eller Gabigol, som han även kallas kallas av många för den nye Neymar och kommer tillsammans med Barcelona-stjärnan att vara en av pelarna i anfallsspelet när det kommer till målskyttet. 19-åringen spelar i Santos, Neymars tidigare klubb och jagas redan av bland annat FiorentinaBarcelona och flertalet klubbar i Bundesliga.

4. Giovanni Simeone (Argentina)

Efternamnet känner många igen då hans pappa tränar det spanska storlaget Atlético Madrid, men frågan är om många har koll på ”El Cholito” som han kallas. Giovanni Simeone är en typisk nummer nio som representerar det argentinska storlaget River Plate och är intressant för flera europeiska klubbar, bland annat från Serie A och La Liga. Ska tillsammans med en annan spelare stå för målen för Argentinas del.

3. Human Tariq (Irak)

Tariq har under de senaste säsongerna varit utlånad till olika klubbar och spelaren som är född 1996 väntar på sitt stora genombrott. Tariq kan myckel väl slå igenom i sommarens OS-turnering för att därefter ta steget till Europa.

2. Gabriel Jesus (Brasilien)

Han jagas av flera storklubbar runt om i Europa men Gabriel Jesus insatser i OS i Rio kommer vara avgörande för om och för vem han skriver på för till nästa säsong. Palmeiras-anfallaren är intressant för klubbar som Manchester UnitedManchester CityReal Madrid och Barcelona.

1. Ángel Correa (Argentina)

För två år sen skrev Ángel Correa på för Atlético Madrid efter att ha slagit igenom i San Lorenzo i den argentinska högstaligan. Correa blev dock borta från spel under hela den första säsong på grund av ett hjärtfel och har under den gångna säsongen fått mer och mer speltid. Kommer kunna visa sin fulla potential i sommarens OS och har ett bra samspel med Giovanni Simeone efter tiden i U21-landslaget.

Bästa spelare att ha koll på under OS i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021 på Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply