Portugals OS trupp 2021 fotboll – portugisiska OS-truppen 2020 fotboll!

Portugals OS trupp fotboll - portugisiska OS-truppen fotboll!

Portugals OS trupp 2021 fotboll - portugisiska OS-truppen 2020 fotboll!

Portugal trupp OS fotboll 2021

Portugals trupp OS 2021? Det är ingen hemlighet att Portugal har flera duktiga spelare på frammarsch i de yngre leden. Förra året var man i final i U21-EM där man förlorade mot Sverige på straffar och nu är man tillbaka i Tokyo-OS för att ta revansch och försöka plocka hem guldmedaljen. Portugal brukar alltid ha bra lag med sig när det kommer till mästerskap men denna gången är man inte bland topp tre på listan över guldfavoriter. Följ och spela live på OS =>

Före det iberiska landet finns storfavoriten Brasilien samt Argentina och Tyskland där samtliga har väldigt bra spelare med sig. I gruppspelet kommer man att stöta på patrull i form av Argentina, Algeriet och Honduras och det krävs tre insatser från det portugisiska laget för att bli ett av de två lag i grupp D som går vidare till utslagsfasen av turneringen.

Odds Portugal vinner OS-guld (vinnarodds): 11.00
Odds Portugal spelar final: se odds
Odds Portugal når semifinal: se odds
Odds Portugal når kvartsfinal: se odds
Odds Portugal går vidare från gruppen: se odds
Odds Portugal vinner gruppen: se odds
Odds Portugal kommer sist i gruppen: se odds

I övrigt innehåller den portugisiska OS-truppen stjärnor som Pepe, João Moutinho och Andre Gomes. Här kan du läsa mer om Portugals laguppställning inför OS 2021 i Brasilien och vilka spelare i Portugals herrlandslag i fotboll som ingår i Portugals OS-trupp 2021.

Portugal trupp OS fotboll 2021

Portugals OS-trupp 2021

Precis som vanligt är det alltid kontroversiellt vem den portugisiske landslagstränaren Fernando Santos kommer ta med i Portugals OS-trupp till OS-mästerskapet i Brasilien. Majoriteten av spelarna i den slutgiltiga truppen spelar i ligan i hemlandet men det finns även spelare som ansluter från klubbar som Manchester UnitedLiverpool och Udinese för att visa upp vad de kan och hjälpa sitt lag till att ta guld i OS 2021.

Portugisiska OS-truppen i fotboll 2021

OS-grupp: Grupp D
Ranking: 6 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Fernando Santos

Här är alla spelare som ingår i den Portugisiska OS-truppen. Portugals OS-trupp består av 18 fotbollsspelare och 2 målvakter. Den portugisiska OS-truppen består av nedanstående spelare som är Portugals bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna OS-guldet åt Portugal:

Målvakter: Bruno Varela (Vitória FC) e Joel Pereira (Manchester United FC);

Försvarare: Edgar Ié (Villarreal CF), Ricardo Esgaio (Sporting), Paulo Henrique (FC Paços de Ferreira), Tiago Ilori (Liverpool FC) e Tobias Figueiredo (CD Nacional);

Mittfältare: André Martins, Bruno Fernandes (Udinese Calcio), Fábio Sturgeon (Belenenses), Francisco Ramos (GD Chaves), Sérgio Oliveira (FC Porto), Tiago Silva (CD Feirense) e Tomás Podstawski (FC Porto);

Anfallare: Carlos Mané (Sporting), Gonçalo Paciência (FC Porto), Nuno Santos (Vitória FC) e Salvador Agra (CD Nacional).

Portugals bästa målskytt i OS-kvalet (inklusive kval och Playoff):

– (Tog sig till turneringen efter finalplats i U21-EM 2021)

Spelarna i Portugals OS-trupp som kan avgöra

I laget finns flertalet duktiga talanger som kommer slå igenom om några år. Namn som Tiago Ilori från LiverpoolJoel Pereira från Manchester United och Edgar från Villarreal La Liga är endast några av de mest lovande spelarna och det är denna som utgör stammen i 2021 års upplaga av Portugals OS-lag.

Portugals spelprogram OS 2021 Tokyo

Portugal är en av favoriterna till att ta hem guldet till den iberiska halvön och det är ingen större risk att man skulle missa att ta sig vidare från gruppspelet där man stöter på Argentina, Algeriet och Honduras. Kampen om förstaplatsen kommer med största sannolikhet att bli mellan Portugal och Argentina och den som vinner matchen mellan de båda storlagen kommer ha ett ett stort försprång i kampen om gruppvinst.

Portugals OS-matcher i Tokyo, Japan

När spelar Portugal sin första match i OS 2021 fotboll? Portugals första OS match är mot Argentina redan den 4 augusti 2021 kl 23:00 på Olympiastadion i Tokyo Portugals nästa match i fotbolls-OS 2021 är den 20 augusti 2021 kl 20:00 mot Honduras och därefter spelar man sin tredje och sista gruppspelsmatch mot Algeriet 10 augusti.

Vilka lag har Portugal i sin OS-grupp? Portugal spelar i OS-gruppen Grupp D. De lag som spelar i Grupp F utöver Portugal är Argentina, Algeriet och Honduras. Här kan du se samtliga Fotbolls-OS 2021 grupper och lag – ett bra sätt att få en överblick över alla OS 2021 fotboll grupper.

Vanliga frågor om Portugals EM trupp 2021

Ifall du har några frågor om Portugals OS-trupp 2021 så kan du lämna en kommentar nedan så försöker vi att besvara frågan om den Portugisiska spelartruppen inför OS 2021 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och Portugisiska landslaget inför Portugals enskilda OS fotbollsmatcher. Vidare kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Portugals fotbollstrupp inför OS 2021 i Tokyo.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens OS-slutspel. Sverige och Brasilien har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det sistnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Här kan du läsa mer om de 16 lag som kommer delta i sommarens OS-fotboll!

Portugisiska OS-truppen i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply