Hammarby Maribor TV kanal: vilken kanal visar Bajen Maribor på TV?

Hammarby Maribor TV kanal: vilken kanal visar Bajen Maribor på TV?

Hammarby Maribor TV kanal TV sändning och tid i Conference League!

Hammarby Maribor TV kanal? Hammarby Maribor vilken Kanal? Vilken kanal visar Hammarby Maribor? Vilken kanal sänder Hammarby Maribor? Här kan du se vilken TV kanal som kommer att sända Hammarby-Maribor i Conference League på TV. Hammarby stod för en stor prestation när man slog Maribor med 3-1 i det första mötet. Nu ska man försöka hålla tätt i returen för att ta sig till nästa kvalrunda. Det bir dock ingen lägg uppgift då Maribor från Slovenien är ett lag som har mycket erfarenhet från Europaspel tidigare. Nu tar vi fram all information du behöver för att kunna se när Bajen får chansen att spela i Europa. Följ matchen live här =>

Hammarby Maribor TV kanal

Hammarby Maribor TV kanal? Vilka sänder Hammarby Maribor matchen i Conference League på TV? När spelar Hammarby Maribor i Europa? Vilka visar matchen mellan Hammarby och Maribor i Conference League på TV? Följ matchen här =>

Nedan har vi tagit fram hur oddsen ser ut för Hammarby och Maribor. Som ni ser kommer det inte att bli någon lätt uppgift för Bajen när man tar emot Maribor på besök. Det ska dock avgöras över två matcher men ett bra resultat här är alltid viktigt inför returen.

Oddsen kommer från de största spelbolagen, Unibet, bet365 och LeoVegas.

1 X 2
Odds Maribor Hammarby 1X2: 1,33 4,60 3,33
1X 12 2X
Odds Maribor Hammarby 1X, 12 & X2 2,88 1,15 1,06
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,86 1,86
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,62 2,18

Hammarby Maribor på TV, TV-kanal, TV-tider & live stream

Hammarby har inte haft ett lyckat år bakom sig. 2020 slutade man åtta i Allsvenskan och för tillfället ligger man fyra i den allsvenska tabellen. Man vann dock Svenska Cupen efter att ha slagit BK Häcken i finalen. Det gjorde att man fick denna chans att spela i Europa. Bajen fick även en smakstart i den första matchen då resultatet skrevs till 3-1 på Tele2 Arena. Nu ska man åka till Slovenien och spela på gräs och det återstår att se hur det går.

På Silly Season Sverige hittar du all info om vilken TV kanal visar Hammarby Maribor och vem sänder Hammarby Maribor? När det är Conference League är det Viaplay som sitter på sändningsrättigheterna till gruppspelet. Det gör man till och med säsongen 2023/2024. Matchen mellan Hammarby och Maribor i kvalet är dock inte en del av det, därför får man ofta leta lite extra när det kommer till kvalmatcher.

vilken kanal visar Bajen Maribor på TV

Hammarby Maribor TV kanal –  vilken kanal visar Hammarby Maribor på TV?

Hammarby i Conference League är väldigt bra för svensk fotboll. Tidigare har bara Malmö FF varit framgångsrika i Europa under de senaste åren. Framgångar här för Bajen skulle innebära att Sverige får mer rankingpoäng.

Hammarby Maribor – vilken kanal sänder Hammarby Maribor TV sändning

På senare år har Malmö FF kvalificerat sig för Champions League vid två tillfällen och Europa League vid flertalet tillfällen. Frågan är om Hammarby kan bli lag nummer två från Sverige att spela i Europa och dra in både pengar och poäng i svensk fotboll.

Hammarby Maribor TV kanal i Conference League

Det är känt att Hammarby har en väldigt stor fanbase. Det gör att många kommer att leta efter var man kan se lagets match mot Maribor. Att Bajen spelar i Europa händer inte varje år och därför kommer fansen att vilja se varje minut som laget spelar mot utländskt motstånd. Både det första mötet och returen visas på Aftonbladet TV.

Hammarby Maribor förväntade startelvor och laguppställning

Nedan kommer vi på Silly Season Sverige att uppdatera med förväntade startelvor och mycket annat som rör matchen. Det återstår att se vilka spelare det blir som går in på Ljudski Vrt på torsdag.

Hammarby startelva i senaste kvalmatchen

UPPDATERAS

Maribor startelva i senaste matchen

UPPDATERAS

Hammarby-Maribor TV & odds – för dig som vill tippa på matchen

Går du i tankarna att spela på mötena mellan Hammarby och Maribor? Unibet och betsafe är två av spelbolagen som brukar erbjuda bra odds på svenska lag och framför allt när Malmö FF och Bajen spelar i Europa. Det går även att hitta odds från Nordicbet om du vill spela på Hammarby Maribor =>

Om du vill betta på Hammarby-Maribor eller någon annan match i Conference League eller Allsvenskan så kan du ta del av ett bolagens riskfria spel och bonusar. Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del riskfria spel.

Hammarby Maribor TV kanal

Sändning och tid – 20:45

Vilken kanal visar Hammarby mot Maribor? TV-tiden för Hammarby-Maribor är på torsdag den 22 juli och matchen börjar kl 20:45 svensk tid. Hammarby vs Maribor sändning och speltid är kl. 20:45. Det är Aftonbladet som visar returen i detta möte.

När spelas matchen?

Matchen mellan Hammarby ochMaribor spelas på torsdag den 29 juli 2021 klockan 20:45.

Vart spelas Hammarby-Maribor?

Hammarby-Maribor-matchen spelas på Ljudski Vrt i Maribor, Slovenien.

Var sänds Hammarby-Maribor?

Hammarby Maribor på TV? Det är klart vem det blir som visar denna match. Det blir dock ingen TV-kanal. Istället går det att streama matchen på Aftonbladet TV.

Finns det biljetter kvar till matchen?

Har du Hammarby-Maribor-biljetter? Du kan läsa mer om biljetter till matchen på Hammarbys hemsida.

You must be logged in to post a comment Login