Wijnaldum: ”Kände mig inte älskad och uppskattad i Liverpool”

Wijnaldum: "Kände mig inte älskad och uppskattad i Liverpool"

 I somras lämnade Georginio Wijnaldum Liverpool då hans kontrakt gick ut. Nu berättar spelaren om varför han lämnade Anfield efter sju säsonger.

Georginio Wijnaldum valde att inte förlänga kontraktet med Liverpool i somras. Istället blev det en flytt till Paris Saint-Germain. Nu säger holländaren att han kände sig varken uppskattad eller älskad i England.

– Det var vackert i slutet och i veckor efter tänkte jag på det. Inte alla spelare som lämnar får det. Det var ett ögonblick då jag inte kände mig älskad och uppskattad. Inte mina lagkamrater, inte folket på Melwood. Från dem vet jag… Jag kan säga att de alla älskar mig och jag älskar dem. Det var inte från den sidan, mer den andra sidan, säger han i en intervju med The Telegraph.

Wijnaldum säger även att han blev en hackkyckling när det inte gick bra för laget.

– Jag måste också säga gällande sociala medier. När det gick dåligt var jag spelaren som de skyllde på – att jag ville lämna. Varje dag i träning och på matcherna gav jag allt jag hade för att få till ett bra slut eftersom Liverpool under åren betydde så mycket för mig och för hur fansen på arenan behandlade mig, säger han.

Wijnaldum har kontrakt med PSG till och med sommaren 2024.

SE ÄVEN: Nedved bekräftar: “Ronaldo stannar i Juventus”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply