Arsenal förhandlar om Shkodran Mustafi

bet365
Arsenal förhandlar om Shkodran Mustafi

I samtal med Valencia

Arsenal fortsätter att leta efter potentiella nyförvärv. Nu verkar det som att Shkodran Mustafi kan vara på väg till klubben. Engelsmännen förhandlar med Valencia om en övergång för den tyska försvararen, uppger Sky Sports.

Redan för tre dagar sedan kom uppgifter som påstod att Shkodran Mustafi kan gå till Arsenal. Nu talar mycket för att så är fallet. Enligt Sky Sports har den engelska klubben inlett samtal med Valencia om att värva tysken. Inget bud ska ha lagts än, men det talas om att Arsenal kan lyckas med att knyta till sig 24-åringen för cirka 25 miljoner pund. Sedan sägs det att engelsmännen kan behöva betala ytterligare åtta miljoner pund om vissa klausuler i det potentiella avtalet mellan klubbarna slår in.

Hade ett bra EM

Den tyska mittbacken imponerade i sommarens EM i Frankrike och har sedan dess ryktats vara på väg att lämna Valencia. Det har bland annat hävdats att Juventus vill värva Mustafi.

Mustafi har spelat för Valencia sedan augusti 2014. Då kom han till klubben efter att ha lämnat Sampdoria. Tysken har tidigare även spelat för Everton.

Fler nyförvärv på ingång?

Samtidigt som att Arsenal jagar Mustafi vill man även plocka in flera andra spelare till klubben. Det har uppgetts att Londonklubben är på jakt Jesé Rodríguez. Dessutom har man redan plockat in Rob Holding från Bolton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply