Uppgifter: Paul Pogba läkarundersöks av Manchester United idag

Uppgifter: Paul Pogba läkarundersöks av Manchester United idag

Befinner sig i Los Angeles

Paul Pogba kommer allt närmare en flytt till Manchester United. Enligt The Telegraph befinner sig fransmannen i Los Angeles och kommer idag att genom gå en läkarundersökning med den engelska klubben.

En av sommarens stora följetonger i fotbollsvärlden har varit Manchester Uniteds potentiella värvning av Paul Pogba från Juventus. Efter massvis med spekulationer verkar det nu som att övergången är på väg att hända. Igår kom uppgifter som sade att fransmannen inom en snar framtid är klar för Manchester United. Nu talar det mesta för att dessa rykten stämmer. Enligt The Telegraph befinner sig mittfältaren i Los Angeles för att idag genomgå en läkarundersökning med sin eventuellt nya klubb. Källor inom den engelska föreningen hävdar nu att Pogba kommer att presenteras som en Manchester United-spelare innan den här veckan når sitt slut.

Jagar även Payet

Samtidigt kan det vara så att Pogba inte är den enda franska spelaren som är på väg till Old Trafford för tillfället. Tidigare idag sades det att Manchester United kan värva Dimitri Payet, då det påstås att klubben inte har gett upp hoppet om West Hams succéman.

Om Pogba går till United blir han Jose Mourinhos fjärde värvning. Sedan tidigare har portugisen lockat till sig Zlatan IbrahimovicHenrikh Mkhitaryan och Eric Bailly.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply