Uppgifter: Manchester United kan värva Dimitri Payet

Kan värva från ligarivalen

Dimitri Payet är ett eftertraktat namn bland Europas storklubbar. Spelaren gjorde succé i West Ham under säsongen 2015/2016 och jagas nu av de flesta. Nu kommer Daily Express med uppgifter om att fransmannen kan värvas av Manchester United.

Manchester United fortsätter att vara aktiva på spelarmarknaden. Man har redan gjort klart med spelare som Zlatan IbrahimovicHenrikh Mkhitaryan och Eric Bailly. Dessutom talar mycket för att Paul Pogba snart är klar för klubben. Nu verkar det som att man håller ögonen på ännu en spelare. Spelaren det handlar om den här gången är West HamDimitri Payet. Manchester United har inte övergett idén om att värva fransmannen, uppger Daily Express. Det sägs att klubbledningen på Old Trafford fortfarande funderar på att lägga ett bud på mittfältaren, som hade en fantastisk debutsäsong i Premier League under fjolåret.

Svår att värva

Dock så kommer det bli väldigt svårt för Manchester United att locka till sig spelaren. Payet har under flera tillfällen sagt att han trivs i sin nuvarande klubb och att det är 100 procent säkert att han stannar.

Under den succéartade säsongen 2015/2016 gjorde Payet tolv mål på 38 matcher för West Ham. Fransmannen stod även för 15 assist. Han kom till England efter att ha lämnat Marseille i hemlandet. Tidigare har han även representerat klubbar som Saint-EtienneNantes och Lille.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365