bet365

Shkodran Mustafi placeras i Arsenal

bet365

Valencias mittback Shkodran Mustafi kan säljas till Arsenal

Arsenal har rejäla problem med sina mittbackar och man letar efter en ny mittback. Valencias tyske försvarare Shkodran Mustafi kan bli Arséne Wengers lösning.

Per Mertesacker ådrog sig en skada under en träning med Arsenal i veckan. Flera rapporter säger att tysken blir borta i fem månader. Sedan tidigare kommer Laurent Koscielny missa säsongsinledning eftersom han är på semester efter sommaren EM. Gabriel missar också USA-turnén på grund av att han ska operera bort sina mandlar. Ja, Arsenal har verkligen mittbacksbekymmer.

De enda tillgängliga mittbackarna just nu är Calum Chambers, Rob Holding och unge Krystian Bielik. Ingen av dessa är över 20 år gamla så Arsenal kan behöva förstärka denna positionen inför säsongen. Huvudalternativet ser ut att vara Valencias tyska landslagsförsvarare Shkodran Mustafi.

Kopplats ihop med hela Europa

Shkodran Mustafi har varit ett jagat namn i hela Europa det senaste året. Klubbar som Juventus, Tottenham, Bayern München och flera La Liga-klubbar sägs vara intresserade av 24-åringen.

Men nu kan istället Arsenal värva honom och det som talar för Arsenal är att man är desperata efter en till mittback just nu. Det är Daily Star och Sky Sports som har kommit med uppgifterna om detta.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply