Juventus vill värva Shkodran Mustafi

Juventus fortsätter jaga Shkodran Mustafi

Shkodran Mustafi till Juventus?

Den tyske landslagsmittbacken stod för en fin säsong med Valencia och jagas av flera europeiska storklubbar, nu har intresset från Juventus dykt upp igen.

Juventus vill få in en ny mittback till nästa säsong, detta som ersättare till Martín Cáceres. Den sistnämndes kontrakt går ut den 30 juni och Juventus har inga planer på att förlänga uruguayanens kontrakt. Istället har man riktat blickarna mot Shkodran Mustafi som ersättare och enligt rapporter från Italien kan Valencia-spelaren vara på väg att lämna Mestalla för spel i Serie A.

Enligt La Gazzetta dello Sport ska Juventus ha i åtanke att köpa loss Mustafi och en övergång för 24-åringen sägs komma att ligga på mellan 15 och 20 miljoner euro.

Det är dock inte bara Juventus som vill köpa försvararen, tidigare har det även pratats om att Bayern München är intresserade av Mustafi samtidigt som även Tottenham Hotspur har nämnts vid ett par tillfällen.

Även Mehdi Benatia på önskelistan

Förutom Shkodran Mustafi finns även Bayern Müchens mittbacken Mehdi Benatia på Juventus radar. De tyska ligamästarna ser ut att vara villiga att förhandla om försvararen vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

Benatia har själv tidigare gått ut och sagt att han vill lämna Allianz Arena om han inte får mer speltid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply