bet365

Alvaro Morata kräver monstersumma i lön

Alvaro Morata kräver monstersumma i lön

Kan bli svårt för ekonomiskt begränsade klubbar

Alvaro Morata är eftertraktad av flertalet klubbar och trots att det är EM i Frankrike som står på schemat, så har Morata gått ut med sina lönekrav och de är ganska saftiga.

Den spanske anfallaren Alvaro Morata står på prioritetslistan på flertalet storklubbar runt om i Europa och många är de som intresserar sig för anfallarens tjänster. Bland dessa klubbar finns Arsenal och Real Madrid. Morata är för tillfället i Franrike och representerar sitt hemland Spanien, där han spelar en nyckelroll som anfallare och under fredagskvällen tar sig hans Spanien an Turkiet i en spännande match som kan handla om vilket lag som direkt kvalificerar sig vidare som tvåa eller vilka som får kvala som grupptrea.

Morata har nu, trots att inga direkta bud har kommit in för anfallaren, gått ut med sina lönekrav inför den kommande säsongen. GazzettaWorld skriver att Morata har angett för alla klubbar som är intresserade, att han förväntar sig en lön på 7,5 miljoner euro per säsong. Moratas senaste säsong i Juventus var imponerande vilket har fått bland annat hans gamla arbetsgivare Real Madrid att vrida på huvudena.

Rapporter säger att Madridklubben och Juventus kommer att träffas de närmaste dagarna för att diskutera en möjlig över för anfallaren tillbaka till Los Blancos, vilket skulle komma att kosta runt 30 miljoner euro. Representanter för den spanske landslagsmannen skall ha talat om för de inblandade som var intresserade, Arsenal och Chelsea, att han vill ha en lön på 7,5 miljoner euro per år.

Juventus, som gärna skulle vilja behålla anfallaren, tror sig inte kunna ha råd att underhålla spelaren med den sortens pengar. Men om Real utlöser tillbakaköpsklausulen innan den 15 juli så kommer Morata att återvända till Santiago Bernabeu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply