bet365

Ronald Koeman övertalar Romelu Lukaku och John Stones att stanna

Ronald Koeman övertalar Romelu Lukaku och John Stones att stanna

Tränaren vill se nyckelspelarna stanna i klubben

Ronald Koeman, Evertons nye tränare som tidigare var verksam i Southampton, har lovat att han kommer göra allt i sin makt för att få nyckelspelarna Romelu Lukaku och John Stones att stanna i klubben.

Tidigare i veckan blev det klart att Ronald Koeman tar över som tränare i Everton, efter att Roberto Martinez tidigare i våras fick sparken. Nu säger Koeman, skriver The Mirror, att en av hans första prioriteter i klubben är att se till att stjärnspelarna Romelu Lukaku och John Stones stannar kvar. Lukaku har under en längre tid uttryckt sin önskan att lämna klubben i jakt på europeisk fotboll och Stones har länkats till storklubbar som Manchester City, Manchester United och Chelsea, med mycket pengar involverade. De båda spelarna spelar EM 2016 i Frankrike men den nye tränaren insisterar på att han kommer tala med spelarna som fort som möjligt.

– Jag har inte talat med Romelu. Från den här stunden jobbar jag för Everton och jag kommer tala med flertalet spelare. Lukaku är en nyckelspelare, en målgörare, du vill inte förlora dina bästa spelare. Om jag kan göra någonting åt det, så kommer jag att göra det, sade Koeman.

John Stones har en tung säsong bakom sig som inte har sett särdeles lovande ut men Koeman menar på att han vill jobba med honom och hjälpa honom att fullfölja sin potential.

– Jag gillar att hjälpa alla och ibland har du någonting mer, han spelar där jag spelade. Det kommer att finnas bra support för killen. Först vill jag prata med honom personligen fråga vad han har för känslor och ta beslut, sade Koeman.

– Varje tränare har sin egen stil, jag vill gärna att fansen tycker om det men jag tycker också om att vinna matcher, avslutade den holländske tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply