bet365

Arsenal och Liverpool kämpar om Jesé Rodríguez

Arsenal och Liverpool kämpar om Jesé Rodríguez

Anfallaren förväntas lämna Real Madrid

Jesé Rodríguez har inte fått så mycket speltid som önskat i Real Madrid och tränare Zinedine Zidane har informerat om att det heller inte blir, därför överväger anfallaren en flytt med bland annat Arsenal och Liverpool intresserade.

Jesé Rodríguez är uppväxt i Real Madrid och har tillbringat hela sin karriär i b-laget samt med seniorerna. Men under den senaste säsongen fick anfallaren inte alls mycket speltid och efter att ha talat med tränare Zinedine Zidane så ser det inte ut som att det kommer bli mer skriver Football Espana. Tränaren rådde honom snarare att överlägga att lämna Los Blancos för att kunna få mer speltid och en bättre chans att utvecklas, då han inte är garanterad minuter i sin nuvarande situation.

Premier Leagueklubbarna Arsenal och Liverpool sägs vara väldigt intresserade av den här vändningen och då båda klubbarna är i behov av anfallare så ser det ut att kunna passa bra ihop. Men även Paris Saint-Germain sägs vara väldigt intresserade enligt spanska radiosändaren Cadena SER och det sägs att PSG skall ha frågat Madridklubben rakt upp och ner angående en lånedeal för anfallaren. Speciellt nye tränaren Unai Emery, som tidigare har tränat Sevilla, är väldigt intresserad av att få addera Jesé till sin trupp.

Innan har det rapporterats om att Madrid vill att Jesé ska skriva på ett nytt kontrakt innan han går med på en utlåning till en annan klubb. Detta då hans nuvarande deal går ut 2017 och för Real skulle det vara bättre med enbart en utlåning, detta då de möjligen kan få ett transferförbud nästa år och då vill ha så många spelare tillgängliga som möjligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365