Argentinas OS trupp 2021 fotboll – argentinska OS-truppen 2020 fotboll!

Argentinas OS trupp fotboll - argentinska OS-truppen fotboll!

Argentinas OS trupp 2021 fotboll - argentinska OS-truppen 2020 fotboll!

Argentina trupp OS fotboll 2021

Argentinas trupp OS 2021?
Argentina är en stor fotbollsnation, vare sig det rör sig om de äldre spelarna eller talangerna som kommer fram, och de törstar alla efter succé på den internationella scenen. Argentina har varit i tre raka finaler i VM och Copa America de senaste tre åren men har förlorat alla tre, ett resultat som har gjort landet mer än besvikna, men förhoppningsvis också riktigt revanschsugna. Nu är deras chan att äntligen få ta hem en titel, och de är även en av favoriterna till att ta hem det efter Brasilien och Tyskland. Följ och spela live på OS =>

Men de har först en klurig grupp att ta sig igenom, med motstånd som består av Honduras, Algeriet och Portugal, vilket betyder att de kommer behöva göra en riktig kraftansträngning för att ta sig vidare som ett av två lag till nästa fas av turneringen, utslagningen. Trots att Argentina har tagit med sig ett ganska okänt lag är de fortfarande favoriter och man kan aldrig räkna ut dem.

Odds Argentina vinner OS-guld (vinnarodds): 7.00
Odds Argentina spelar final: se odds
Odds Argentina når semifinal: se odds
Odds Argentina når kvartsfinal: se odds
Odds Argentina går vidare från gruppen: se odds
Odds Argentina vinner gruppen: se odds
Odds Argentina kommer sist i gruppen: se odds

För övrigt innehåller den argentinska OS-truppen stjärnor som Nehuen Pérez. Här kan du läsa mer om Argentinas laguppställning inför OS 2021 i Japan och vilka spelare i Argentinas herrlandslag i fotboll som ingår i Argentinas OS-trupp 2021.

Argentina trupp OS fotboll 2021

Argentinas OS-trupp 2021

Som alltid när en trupp till ett mästerskap skall tas ut så ställs det frågor gällande laguttagningen som den argentinske landslagstränaren Julio Olarticoechea måste stå till svars för. Argentinas OS-trupp till OS-mästerskapet i Japan består till mestadels av spelare som spelar i den egna inhemska ligan men det finns ett antal spelare från bland annat Atletico Madrid och Genoa.

Portugisiska OS-truppen i fotboll 2021

OS-grupp: Grupp D
Ranking: 1 på FIFA-rankingen
Förbundskapten: Julio Olarticoechea

Här är alla spelare som ingår i den argentinska OS-truppen. Argentinas OS-trupp består av 16 fotbollsspelare och 2 målvakter. Den portugisiska OS-truppen består av nedanstående spelare som är Argentinas bästa fotbollsspelare och som ska försöka vinna OS-guldet åt Argentina:

Målvakter: Jeremías Ledesma, Lautaro Morales, Joaquín Blázquez.

Försvarare: Hernán De la Fuente, Marcelo Herrera, Nehuén Pérez, Leonel Mosevich, Facundo Medina, Francisco Ortega, Claudio Bravo.

Mittfältare: Fausto Vera, Santiago Colombatto, Tomás Belmonte, Martín Payero, Fernando Valenzuela, Alexis Mac Allister, Thiago Almada, Esequiel Barco.

Anfallare: Agustín Urzi, Pedro De La Vega, Adolfo Gaich, Ezequiel Ponce.

Spelarna i Argentinas OS-trupp som kan avgöra

I Argentina finns flertalet duktiga spelare. Bland annat Nehuén Pérez som värvats av Atlético Madrid.

Argentinas spelprogram OS 2021 Tokyo

Argentina är en av favoriterna som gissas kunna ta hem guldet i årets upplaga av OS. Innan detta måste man dock ta sig igenom Portugal, Algeriet och Honduras. Kampen om förstaplatsen kommer med största sannolikhet att bli mellan Argentina och Portugal och den som vinner matchen mellan de båda storlagen kommer ha ett ett stort försprång i kampen om gruppvinst. Andra lag som är förhandstippade att vinna eller ta sig långt i turneringen, som Argentina kan komma att stöta på längre fram, är Sverige och värdnationen Japan.

Argentinas OS-matcher i Tokyo, Japan

När spelar Argentina sin första match i OS 2021 fotboll? Argentinas första OS match är mot Mexiko redan den 22 juli 2021 kl 18:00 på Olympiastadion i Tokyo. Argentinas nästa match i fotbolls-OS 2021 är den 7 augusti 2021 kl 18:00 mot Algeriet och därefter spelar man sin tredje och sista gruppspelsmatch mot Honduras 10 augusti.

Vilka lag har Argentina i sin OS-grupp? Argentina spelar i OS-gruppen Grupp D. De lag som spelar i Grupp D utöver Argentina är Portugal, Algeriet och Honduras. Här kan du se samtliga Fotbolls-OS 2021 grupper och lag – ett bra sätt att få en överblick över alla OS 2021 fotboll grupper.

Vanliga frågor om Argentinas EM trupp 2021

Ifall du har några frågor om Argentinas OS-trupp 2021 så kan du lämna en kommentar nedan så försöker vi att besvara frågan om den argentinska spelartruppen inför OS 2021 så gott det går. Denna artikel kommer även att löpande uppdateras med startelvor, fakta, odds, statistik om spelarna och argentinska landslaget inför Argentinas enskilda OS fotbollsmatcher.

Vidare kommer vi att försöka svara på de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Argentinas fotbollstrupp inför OS 2021 i Tokyo.

Flera andra länder har släppt sina trupper till sommarens OS-slutspel. Sverige och Brasilien har gått ut med vilka spelare de kommer ha med sig till turneringen och det sistnämnda laget ses även som favoriter till att vinna turneringen. Här kan du läsa mer om de 16 lag som kommer delta i sommarens OS-fotboll!

Argentinska OS-truppen i fotboll 2021

Läs mer om OS 2021

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply