bet365

Speltips Sverige USA – odds tips Sverige vs USA åttondelsfinal match i Fotbolls VM! Dam-VM 2023!

Speltips Sverige USA - bästa odds tips Sverige vs USA åttondelsfinal match i Fotbolls VM! Betting odds Dam-VM 2023!

Speltips på Sverige USA åttondelsfinal – odds tips & speltips VM 2023

Speltips Sverige USA odds åttondelsfinal VM 2023? Här hittar du speltips och odds tips på Sverige vs USA åttondelsfinal i fotbolls VM 2023! Sverige vs USA. Vilket show det här svenska landslaget fortsätter att bjuda oss på. Det handlar om att vi nu får se Sverige spela åttondelsfinal mot USA för första gången. Och detta slutspel är inte det första för det svenska damlandslaget, utan har har gått vidare till slutspel många gånger tidigare. Då Sverige kommer att ställas mot favoriterna USA i AAMI Park på söndag den 6 augusti så blir detta slutspel lite extra spännande. Se och spela på fotbolls live! =>

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29
Odds lag gå vidare
Sverige USA
2,50 1,50
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Sverige USA gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Speltips Sverige USA - odds tips Sverige vs USA åttondelsfinal match i Fotbolls VM! Dam-VM 2023!

Speltips inför Sverige USA åttondelsfinal i damernas fotbolls VM 2023

Det här kommer, av helt uppenbara anledningar, att bli en väldigt intressant match. Äntligen ska vi få se Sverige spela mot USA i en åttondelsfinal på söndag. Senaste Sverige spelade mot USA var under OS 2020, då Sverige hade en alldeles egen show och vann 3-0.

Näst senast i en tävlingsmatch var 2019 i VM, då Sverige vann ganska enkelt med 2-0. Men nu är det nya tag som gäller och det är mot USA som är laget med flest VM-guld som står som utmanare i åttondelsfinalen. Även om svenskarna kanske inte har det där stjärnspäckade laget, så finns det något annat. Ett lagspel som vi inte sett ett svenskt lag visa upp på väldigt många år. De svenska damerna brukar göra bra ifrån sig när det gäller.

Speltips Sverige USA med bästa odds tips

Vem vinner Sverige eller USA? Här nedan går det att hitta de bästa oddsen på åttondelsfinal mellan Sverige och USA. Som går att utläsa från alla oddsen så är ju USA aningen favoriter gå segrande ur mötet mot Sverige. Men blå gult har även de bra chanser att ta sig till en åttondelsfinal. Så vi får se vilket lag som blir det starkaste och tar hem det här.

Odds inför Sverige vs USA åttondelsfinal 2023

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29
Odds lag gå vidare
Sverige USA
2,50 1,50
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Sverige USA gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Speltips inför Sveriges åttondelsfinal mot USA på söndag den 6 augusti 2023!

Speltips inför Sveriges åttondelsfinal mot USA kl 11:00 svensk tid på söndag den 6 augusti 2023!

Det vi på Silly Season Sverige gjorde var att titta lite extra på spelbolagen Unibet och bet365. De tror ju nämligen på en tuff match för Sverige, men det är ju logiskt. Även om USA är aningen favoriter så finns det ju ingen åttondelsfinal i VM som kan vara enkel för det svenska landslaget.

Oddsen på Unibet och bet365 för Sverige (3,70) och USA (2,15) är ganska så bra. Något som egentligen är ganska så logiskt med tanke på att det inte finns någon given storfavorit i den här matchen. Även om USA förstås väntas vinna.

Speltips Sverige USA? När vi tar och tittar lite på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Sverige USA + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Sverige vs USA speltips – vem vinner matchen? Vårt rekommenderade speltips på Sverige – USA är en seger för Sverige (3,70), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (2,25). Det kan ju låta lite vågat, men det är långt ifrån omöjligt och ger en riktigt bra utdelning. Så testa det.

USA kan ju samtidigt vara i lite brygga efter att ha tappat sin ledning sent i åttondelsfinal. Något som då gjorde att Colombia vara nära att vinna. För när colombianerna nickade in 1-1 med bara ett par minuter kvar, så kändes det inte roligt för engelsk del.

Se gärna till att nyttja det gratisspel som många spelbolag bjuder på till nya kunder. Så du kan spela med hela ditt hjärta och samtidigt inte riskera att förlora några pengar. En kombination av de här spelen och förhöjda odds tipsen är att rekommendera från vår sida.

Vilka möter Sverige i åttondelsfinal VM 2023? Det finns många och flertalet olika odds Sverige USA tips att ta efter ifall en tror att Sverige lyckas vinna och ta sig vidare i VM och till kvartsfinal. Att gå på att Sverige spelar jämt och kanske rent av vinner på straffar, som räcker för att Blågult ska gå vidare i VM, är ju inte alls omöjligt.

Sverige vs USA odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Vem vinner matchen enligt Sverige -USA odds tips? För Sveriges del så väntas ännu en match där vi måste slå ur underläge. Det blir ju alltså USA som förväntas att både föra och vinna den här bataljen. Men det kan rentav vara något som passar Sverige.

Ett USA som tvingas styra matchen och får hålla bollen är sällan ett bra USA. Det ser kantigt ut, det går långsamt och Sverige kommer i och med det kunna att ligga rätt i sina positioner. Det här gör att Sverige rent av får chansen att spela precis som de vill, något som kanske kan sluta i en ny skräll?

Sverige USA odds 6 augusti 2023

Odds Sverige – USA? De flesta av spelbolagen kan erbjuda er spelare väldigt bra odds på mötet som spelas mellan Sverige och USA på AAMI Park-stadion i Melbourne. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Sverige vinner mot USA är oddset 3,70 gånger pengarna. Ifall du spela på USA som vinnare är det oddset 2,15 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3,15 i odds som spelbolagen erbjuder.

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29
Odds lag gå vidare
Sverige USA
2,50 1,50
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Sverige USA gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Speltips Sverige USA - odds tips Sverige vs USA åttondelsfinal match i Fotbolls VM! Dam-VM 2023!

Så ska Sverige vinna mot USA i åttondelsfinalen på söndag!

Ja, det här kommer så klart inte att bli enkelt, men det är fullt möjligt. Det svenska landslaget måste följa den matchplan som krävs. Det innebär att Blågult ska försöka spelare som i tidigare matcher. Alltså genom att låta det andra laget hålla i bollen och inbilla sig själva att de styr matchen.

Samtidigt ska Sverige ligga helt rätt i sina positioner, och knappt släppa till något. Det här kommer att göra att Sverige skapar sig några riktigt bra chanser att gå långt. För USA är långsamma och har svårt att föra matcherna. Något som kommer göra de frustrerande.

Sverige har ju gjort det förut, och kan mycket väl göra det igen. Det handlar om att det här landslaget ska fortsätta att skrälla, men då krävs fortsatt disciplin. Om Sverige kan ta fram det här, så lär vi få se Peter Gerhardssons damer i en kvartsfinal.

Sverige – USA speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund kan du inte utnyttja detta erbjudande. Erbjudandet gäller förhöjt odds på vinnare och bonus inför USA och Sverige. Inför Sverige vs USA så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Sverige vs USA speltips och fotbolls VM 2023

Speltips Sverige USA? För dig som vill tippa på Sverige – USA har vi tagit fram speltips och bästa odds tips. Nu är VM 2023 oddsen är släppta och det går att se ifall Sverige eller USA är två av favoriterna att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2023.

Speltips Sverige USA? Du hittar bäst tips & odds på fotbolls VM 2023 och Sverige – USA på speltips VM 2023. För dig som vill få freebets, riskfria spel, boostade odds och oddsbonusar inför Sverige – USA VM 2023 erbjudanden & kampanjer!

För dig som ska se Sverige USA gratis live online – se Sverige USA live streaming. För Sverige USA tid och Sverige USA kanal så är det TV6 och Viaplay sänder åttondelsfinal kl. 11:00 svensk tid. Du hittar allt från VM 2023 tv-kanal, spelschema inför VM-slutspelet och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram bästa odds på fotbolls VM.

Läs mer på svenska fotbollsförbundets hemsida. För mer info än bara speltips Sverige USA.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply