Sverige USA TV kanal: vilken kanal visar åttondelsfinal i fotbolls VM på TV?

Sverige USA TV kanal - vilken kanal visar åttondelsfinal i fotbolls VM på TV?

Sverige USA TV kanal – så ser du åttondelsfinal matchen på TV i Sverige!

Sverige USA TV – vilken kanal visar Sverige USA åttondelsfinal VM match på TV? Sverige USA vilken kanal? Se Sverige USA live online! Sverige USA TV kanal och vilken kanal? Vilken kanal sänder Sverige vs USA åttondelsfinal match VM 2023 på TV? Det går inte att se och spela på Sverige mot USA i åttondelsfinalen hos spelbolagen. Se och spela på fotbolls live! => Däremot så finns en möjlighet att se Sverige vs USA gratis på TV ifall du har den TV kanalen som visar matchen på TV i Sverige. Längre ned går vi igenom vilken kanal och tid som gäller för att se Sverige USA åttondelsfinal på TV. Se Sverige USA åttondelsfinal live här =>

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29
Odds lag gå vidare
Sverige USA
2,50 1,50
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Sverige USA gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Så kan du se Sverige vs USA åttondelsfinal på TV – se vilken svensk tid och kanal gäller för att se Sveriges match på söndag i Dam-VM 2023!

Ja, det är nästan dags att nypa sig själv i armen, för Sveriges damlandslag är i VM-åttondelsfinal. Ja, ni hörde rätt. Det blågula damlandslaget har gjort något som vi inte fått se på ett bra tag. Det vill säga; ta sig till åttondelsfinal ett världsmästerskap.

För Sveriges del ser det till och med bra ut för att kunna ha chanser att gå så långt som till kvartsfinal, eller längre. Det handlar ju nämligen om att det ska spelas match mot USA, eller lag som alltid knackar sig fram med klara problem.

I Sveriges sista gruppspelsmatch mot Argentina såg det länge osäkert ut, fram tills att Linda Sembrant gjorde 1-0 i den 92:ae minuten. Det blev förvisso avancemang för Sverige till slut, men det inte lika lätt som förväntat. Nu är det dags för åttondelsfinalen där Sverige möter USA på söndag. USA är definitivt ett tuffare motstånd än de tidigare lagen Sydafrika, Italien och Argentina.

Historisk så har USA gjort väldigt bra ifrån sig när det gäller Dam-VM och är det lag som vunnit flest guld och medaljer i turneringen. Sverige har inte ett lika bra VM-facit och har aldrig lyckades vinna turneringen. Sverige tagit sig till slutspel flera gånger, men till final endast en gång tidigare. Dessvärre så har Sverige inte lyckats ta sig till final sedan den gången man förlorade mot Tyskland i finalen 2003. Sammantaget så tror vi att det svenska damlandslaget kommer att vinna mot USA. Se och spela på fotbolls live! =>

Sverige USA TV kanal - vilken kanal sänds åttondelsfinal i fotbolls VM på TV?

Sverige-USA TV kanal – vem vinner enligt oddsen?

Då har vi kommit fram till biten som ska handla USA vs Sverige oddsen. Här hittar du vad de olika spelbolagen tror kommer att hända under Sveriges åttondelsfinal mot USA. Tar sig Sverige vidare till finalen eller inte? Oavsett vad du väljer att lägga dina pengar på finns det väldigt bra odds att ta del av inför Sveriges match mot USA. Inga matcher är enkla vid det här laget och därför är oddsen ganska höga på båda lagen. Det är USA som är favoriter men som vi tidigare sett ska man aldrig räkna ut Sverige vid det här laget. Se och spela på fotbolls live! =>

Odds inför Sverige vs USA åttondelsfinal 2023

Odds Sverige vs USA 1X2
1 X 2
3,70 3,15 2,15
Odds Sverige vs USA 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,73 1,37 1,29
Odds lag gå vidare
Sverige USA
2,50 1,50
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,02 1,75
Odds Sverige USA gör Över/Under 2,5 mål
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
2,25 1,56

Sverige USA TV kanal - vilken kanal visar Sverige USA åttondelsfinal i fotbolls VM på TV?

Sverige USA vilken kanal? Vilken kanal visar Sverige vs USA? TV6 & Viaplay

Sverige USA vilken kanal? Sverige USA TV kanal? Sverige USA EM fotboll på TV idag? Det var ju redan i och med avancemanget som etta(!) i gruppen något som nästan chockerade hela landet redan där. Men det är ju ingenting med vad vi får uppleva just nu.

För Sverige är alltså på väg att gå långt, väldigt långt. Inte sedan 2013 har vi gått så här långt i något mästerskap på damsidan. Men det handlar nu alltså om ett VM för damerna, och Sverige är så långt som i en åttondelsfinal.

Sverige spelar sin nästa match på AAMI Park i Melbourne, Australien. Då ställs Blågult mot USA i åttondelsfinal i den här VM-turneringen. Här hittar du all info om vilken kanal som visar Sverige USA åttondelsfinal match på TV.

Sverige USA TV kanal 2023

Är du sugen på att odds är det Leo Vegas och Unibet som gäller. Sverige (3,70) och USA (2,15) har höga odds på sig. Men framför allt handlar det alltså om att Sverige, som i praktiskt taget alla andra matcher här i VM 2023, inte är favoriter. Men det har ju inte alltid betytt så mycket. Och med tanke på att Sverige rent historiskt har gått bra mot USA så kan det vara något som talar för det svenska landslaget.

Sverige USA kommer att spelas söndag den 6 augusti och här kan du hitta precis allt om Sveriges VM-äventyr 2023. All fakta inför Blågults match mot amerikanskorna hittar du på speltips och stream. Se även Sveriges kommande matcher i VM! Se matchen live här =>

Vilka visar Sverige USA på TV idag

Sverige USA på TV – åttondelsfinalmatchen spelas på AAMI Park i Melbourne, Australien. Söndag den 6 augusti 2023 kl. 11:00 svensk tid!

Sverige USA vilken kanal? Sverige USA TV kanal? Vilken kanal sänds Sveriges match på TV? Om vi bara ska gå på spelare för spelare så är det ju inte konstigt att USAs VM trupp 2023 står som favoriter. De har helt enkelt ett bättre lag, med mängder av stjärnor från Premier League, en av världens bästa ligor.

Men samtidigt så står Sverige VM trupp 2023 inte utan någon chans alls. Det här gänget har visat gång efter annan att det går att motbevisa alla fel. Som att Sverige slog ut Holland och Italien redan innan EM börjat.

Dessutom blev det ju som att Sverige vann gruppen och Nederländerna slutade tvåa. Nu vann förvisso USA även sin grupp, men mot Blågult så har det inte gått något vidare historiskt. Sverige gjorde ett klart bättre jobb än USA, något som innebar en svensk seger av gruppen. Det ledde till åttondelsfinal mot Belgien, något som svenskarna vann med 1-0. Nu väntar USA i en åttondelsfinal, något som förstås bara kan bli väldigt intressant.

Sverige USA vilken kanal – vem visar åttondelsfinalen? TV6 & Viaplay

Sverige USA vilken kanal? Sverige mot USA VM 2023 på TV? Vem som kommer att visa Sverige USA innan VM är nu klart och finns att hämta information om. Det är sedan tidigare SVT och TV6 som äger rättigheterna till samtliga VM-matcher, och även EM när det spelas. Därför kommer de här två TV-husen att dela på rättigheterna och mästerskapen. När det gäller Sveriges åttondelsfinalmatch så är det TV6 som kommer att visa Sveriges VM-match mot USA 2023.

Sverige USA har sin avspark klockan 11:00 svensk tid på söndag den 6 augusti. Men sändningen kommer att dra igång redan vid 10:00, alltså två timmar före. Både TV6 och Viaplay satsar stort på de stora VM-matcherna och kommer värma upp drygt 1-2 timmar innan bollen börjar rulla på AAMI Park i Melbourne, Australien. Det är där åttondelsfinalmatchen mellan Sverige och USA kommer att utspela sig med andra ord-

TV kanal för Sverige USA är satt till TV6. Här hittar du information om vilken kanal som kommer att sända den heta matchen mellan Sverige och USA.

Detsamma gäller vart man kan streama Sverige USAFIFA har fastställt arena, matchdag och speltid för åttondelsfinalmatchen mellan Sverige och USA.

Vilken kanal visar Sverige USA på TV idag?

Se Sverige USA EM fotboll på TV: TV6 direktsänder matchen som enda svenska TV-kanal!

Sverige USA vilken kanal? Vilken kanal sänds Sverige match mot USA på? Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och TV kanaler för Sverige USA 2023. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, stream för Sverige USA på Sankt Petersburg.

Kanal Sverige USA? När det gäller den här matchen är det alltså halvstatliga TV6 som gäller för att kunna spana in den här kampen på TV. Sverige USA matchen kommer sändas på TV. Vad gäller TV-tid och TV-kanal så är det TV6 som kommer att sända Sverige vs USA. Matchen kommer att sändas på TV6 och Viaplay Play klockan 11:00 svensk tid, svensk tid. För er som vill ladda upp tidigt så gäller det alltså att sändningen drar igång ett par timmar innan, vid klockan 10:00 svensk tid.

Sverige USA TV kanal, odds & speltips

För er som även gillar online betting och vill tippa på att Sverige vinner VM 2023 bör nog tänka till. Vill du spela med hjärtat så ska du använda dig av riskfria spel eller free bets så du får tillbaka pengarna ifall laget inte vinner. Vi kan väl säga att sannolikheten att Sverige vinner mot USA inte är väldigt säkra, svenskarna är ju inga favoriter i den här åttondelsfinalen. Det kan du se i sammanställningen nedan med tidigare resultat.

För dig som tänker kolla och tippa på Sverige USA matchen så finns de bra oddsbonusarna från svenska spelbolag som är de bästa bettingsidorna. Se även odds vinnare fotbolls VM 2023, VM 2023 odds, speltips VM 2023 och VM 2023 kampanjer.

Sverige USA vilken kanal sänder åttondelsfinal på TV? Sverige USA åttondelsfinal vilken tid kanal på TV?

Sverige USA resultat, tidigare möten & statistik

Bra att veta är Sverige mött USA många gånger, och den första kom tidigt. Redan 1991 small det, och fler gånger skulle det komma att bli. Till en början, egentligen bara fram till 2000-talet, så har USA en ganska så tydlig fördel mot det svenska damlandslaget. Trots detta så verkar oddsmakarna ha USA som favoriter i denna åttondelsfinal. Förmodligen lär de ångra sig när då vi tror att Sverige har en bra chans att vinna mot USA på söndag den 6 augusti.

Matcher vunna av Sverige: 3
Matcher oavgjort: 4
Matcher vunna av USA: 2

Men det här var något som ändrade. När vi tittar på de nio senaste matcherna som har spelats mellan de här två lagen i OS och VM så är det faktiskt som så att Sverige kan ha en fördel trots att man förlorat fler matcher än man har vunnit. De som gör att vi tror att Sverige har en fördel är på grund att det svenska damlandslaget har vunnit de senaste två matcherna ganska enkelt. Titta här på de 9 senaste resultaten mellan Sverige och USA.

Sveriges senaste matcher mot USA

Datum
Sverige vs USA matcher
Resultat
Tävlingar
2021-07-21 Sverige vs USA
3-0
OS 2020 Gruppspel
2019-06-20 Sverige vs USA 0-2
VM 2019 Gruppspel
2016-08-12 USA vs Sverige
1-1 (3-4 e.str)
OS 2016 Kvartsfinal
2015-06-13 USA vs Sverige
0-0
Dam-VM 2015 Gruppspel
2011-07-06 Sverige vs USA
2-1
VM 2011 Gruppspel
2007-09-14 Sverige vs USA
0-2
VM 2007 Gruppspel
2003-09-21 USA vs Sverige
3-1
VM 2003 Gruppspel
1996-06-23 USA vs Sverige
2-1
OS 1996 Gruppspel
1991-11-17 Sverige vs USA 2-3
VM 1991 Gruppspel

En intressant sak var och är ju att den första VM-matchen kom redan under det första VM:et 1991. Det var en match som Sverige förlorade med resultatet 3-2. Därefter har det blivit en rad vänskapsmatcher, men även några tävlingsmatcher. När det gäller tävlingsmatcher så har Sverige och USA spelat mot varandra i både under VM 2019 och sedan VM 2015. Den första slutade med seger för Sverige med resultatet 2-0 medan den andra slutade oavgjort och 0-0.

Sverige USA TV kanal, TV-tider, stream, arena m.m

Vem har rättigheterna till Sverige-USA åttondelsfinal match? Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför Sverige USA på TV, TV-kanal, stream, datum och tider.

Sverige USA kanal & arena

Var spelas Sverige USA matchen? Sverige vs USA kommer att spelas på AAMI Park i Melbourne, Australien.

Sverige USA TV kanal & matchdatum

När spelas Sverige USA matchen? Sverige vs USA kommer att spelas på söndag den 6 augusti 2023.

Sverige USA på TV & speltid

Vilken tid spelas Sverige USA matchen? Sverige vs USA sparkas igång kl. 11:00 svensk tid på söndagsförmiddagen. bet365 och Unibet är normalt två betting sidor med live stream och streaming sidor där man brukar att se och spela på fotboll.

Se Sverige mot USA på TV - stream och fotbolls-VM 2023

Sverige USA på TV, stream och fotbolls-VM 2023

Sverige USA TV kanal? För dig som vill se Sverige USA på TV gratis så rekommenderar vi se VM 2023 gratis online och VM 2023 live gratis. Du hittar även mer info om Sverige USA på TV gratisFotbolls-VM stream gratis och se Fotbolls-VM gratis på TV!

SVT och TV6 äger VM 2023 TV rättigheterna och de kommer att sända matchen Sverige USA på TV och stream. För info om Sveriges matcher i VM 2023 se TV-kanaler och TV-tider. Närmast på tur står Sverige mot USA som går av stapeln på söndag. Mer om Sverige USA vilken kanal visar på TV.

Se även spelschema VM 2023 damer, VM 2023 TV tider, Sveriges trupp till VM, Slutspelsträd VM 2023, åttondelsfinaler VM 2023 damer och Fotbolls VM vinnare  m.m. Läs om VM i fotboll på svenskfotboll.se och UEFA.com. Se och spela på fotbolls live! =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply