Odds Sverige England: bästa oddset tips inför semifinal Fotbolls EM! Dam-EM 2022!

Odds Sverige England bästa oddset tips inför semifinal Fotbolls EM ! Dam-EM 2022!

Odds Sverige England EM – bästa oddset inför Sverige vs England semifinal i Fotbolls EM! Dam-EM 2022!

Odds Sverige England EM semifinal i fotboll? Odds-England Fotbolls EM? Ska du spela på Sverige vs England i EM? Tippa på Sverige England semifinal i Fotbolls EM 2022? Letar du efter Sverige England odds? Det ska här bli en väldigt intressant semifinal av EM 2022.

Å ena sidan stjärnspäckade England. Men på andra sidan ett svenskt kollektiv som verkligen vet hur en ska ta död på stornationer. Matchen kommer att spelas den tisdag 26 juli i Bramall Lane i Sheffield, England, klockan 21:00 svensk tid och matchen går att streama via C More. Du kan kolla på matchen live hos här =>!

1 X 2
Odds England vs Sverige 1X2: 1,85 3,55 4,50
1X 12 2X
Odds England vs Sverige 1X, 12 & X2 1,22 1,30 1,98
Lägg ditt spel hos Betsson =>
England Sverige
Odds att gå vidare 1,36 3,20
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,00 1,77
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,20 1,68

Odds Sverige England – vilka går vidare till final?

Får vi se ännu en svensk chockseger mot England? Efter att ha gått så här långt så börjar en undra vad Sverige kan klara av att åstadkomma. Kan Blågult bli ett av de två bästa lagen i hela EM?

England Sverige
Odds att gå vidare 1,36 3,20
     
Odds att vinna EM  2,50 6,50

Det är så klart Sverige som får vara underdog i den här matchen. Det återspeglas i spelbolagens odds Sverige England. Men att England kommer vinna enkelt har vi svårt att tro. De flesta trodde att Sverige inte ens skulle ta sig vidare ur gruppspelet. Sverige körde över Portugal och vann sin grupp före ärkerivalen Nederländerna som sedermera blev utslaget i kvartsfinalen mot Frankrike.

Odds Sverige England – 1X2 odds

Klicka på odds eller spela för att tippa på matchen hos det spelbolaget! Oddsen förändras så kolla att odds nedan fortfarande gäller hos spelbolaget.

Odds England vs Sverige 1X2
1 X 2
1,65 3,755 5,75
1X 12 2X
1,15 1,29 2,28

Det här kommer förstås att bli en 90 minuter lång kamp, och kanske längre än så. För många tror ju att England kommer att vinna, men frågan är ju hur det kommer att se ut. Vi kan vänta oss ett bollförande England, precis som Belgien blev, men mot ett väldigt effektivt och kontringsstarkt Sverige. Något som engelsmännen verkligen kan få problem med.

Odds Sverige England målgörare i matchen

Vilka tror du kommer göra mål? För dig som vill spela på en svensk målskytt gör mål i matchen.

Målgörare Sverige damer 1:a målgörare
Stina Blackstenius 4,20
Sofia Jakobsson 4,80
Lina Hurtig 4,80
Fridolina Rolfö 4,80
Kosovare Asllani 5,50
Rebecka Blomqvist 6,00
Johanna Rytting Kaneryd 7,50
Olivia Schough 7,50
Hanna Bennison 8,00
Caroline Seger 8,00

Odds på fler målskyttar! Men den här gången från Englands landslag.

Odds Englands målgörare:

Målgörare England damer 1:a målgörare
Ellen White 5,50
Beth Mead 6,10
Alessia Russo 6,40
Bethany England 6,75
Chloe Keylly 8,00
Ella Toone 8,00
Georgia Stanway 8,50

Odds på fler engelska och svenska målskyttar?

Vad det gäller svenska målskyttar i den här matchen så finns det ju några troliga. Inte minst Marcus Berg, anfallaren som dock har haft det förtvivlat svårt att hitta mål. Faktum är ju, att trots alla chanser – och det har allt funnits några stycken – så har han ännu inte gjort mål i det här mästerskapet.

Samtidigt finns Harry Kane på andra sidan, och Tottenham-stjärnan har varit lite tvärtom. Med sina redan 5 mål i EM, inför Sverige England, så leder han hela EM:s skytteliga. Och visst har Tottenham Hotspurs superstjärna varit effektiv.

Oddset Sverige England bästa oddstips inför semifinal Fotbolls EM! Dam-EM 2022!

Inför Sverige-England semifinal EM 2022

Det finns en del bra saker att tänka på nu när Sverige ska ta sig an England. Ett är att Sverige rent historiskt sett har en match mindre i vinst än vad engelsmännen har mot Sverige. Men de flesta engelska segrarna kom innan 50-talet. Tittar vi istället på de senaste två decennierna så har det svenska landslaget rent av en för del mot England.

Samtidigt som Englands EM trupp dessutom ser starkare ut, så är den svenska EM truppen inte dålig. För visst, det finns inte några direkta världsstjärnor i det här laget. Men vi kommer dock att kunna hitta lite annat. Det handlar inte minst om ett lagsammanhållning.

För truppens sammanhållning har tagit Sverige så här långt, och visst går det att tacka Janne Andersson för mycket av det här. Så kan Sverige fortsätta att hålla sig till matchplanen så kan det här komma att bli väldigt intressant.

Intressanta Sverige – England odds

För er som vill se lite intressanta odds på Sverige och England så har ni kommit helt rätt. Här ska vi titta på just det. Vi vet ju att Sverige på förhand inte tippas vinna. Faktum är ju att England är ganska så rejäla favoriter. Men enligt oss så kommer Sverige att ha goda chanser att kunna gå långt. Kanske genom att ta det hela till förlängning och rent av straffar.

Odds Sverige England mål: över/under 2,5 mål

Ett intressant bet att lägga är hur många blir det blir. Det är dessutom något som är ganska roligt att satsa på. Inte minst eftersom det gör matchen lite mer spännande. Det mest troliga är att det blir få mål, vi har svårt att tänka oss ett högre resultat än eventuellt 2-0, mer ännu mer troligt 1-1.

Odds Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål 2,20
Under 2,5 mål 1,68

Odds Sverige England mål: båda lagen gör mål (BLGM)

Kan det hända? Ska vår fantastiske kapten Stina Blackstenius lyckas med det igen? Ja, det är inte omöjligt. Det hände mot Schweiz, mot Portugal och nästan mot Belgien i semifinalen. Är oddsen på att Sverige får minst en straff i matchen, och lyckas göra mål på den.

Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA 2,00
NEJ 1,77

Odds Sverige England mål: hörnor

Något som blivit allt vanligare är att satsa på hörnor. Är en osäker på hur matchen slutar så går det ju alltid att slänga in lite pengar på hur många hörnor det blir. Eller kanske istället vilket lag som tilldelas med hörnsparkar. Det går att göra här.

Odds antal hörnor i matchen
Sverige 1,91
Oavgjort 8,00
England 1,38

Odds Sverige England: bästa oddset tips inför semifinal Fotbolls EM! Dam-EM 2022!

Erbjudanden & kampanjer inför Sverige vs England semifinal EM 2022

Har Sverige vunnit EM i fotboll damer? Ja, Sverige har vunnit en gång tidigare och det var mot just England i Dam-EM finalen 1984. När Sverige nu har chansen att ta hem sitt andra guld i EM. Sverige spelar sin femte semifinal någonsin i EM-sammanhang så lär det inte sparas på krutet mot England. Håll utkik här efter alla de hetaste kampanjerna inför Sverige England i EM 2022. Det här är ett bra sätt för att få tag på heta erbjudande och kanske rent av gratisspel och annat gott.

Om du går i tankarna på att spela på Sverige England i match EM 2022 har vi här lyckats ta fram ganska många speltips Sverige England, bästa Sverige England odds tips och statistik från de senaste mötena. För dig som vill se och spela på matchen så har vi besvarat en rad frågor inför matchen.

Vilken tid och vilken kanal? Sverige England stream? England vs Sverige semifinal spelas på tisdag kl. 21:00. Sveriges match mot England sänds av TV4-gruppen som sänder matchen både i TV4 och livestreamas genom CMoreSe matchen här =>

Se även EM 2022 damer spelschemaTV-tider EM 2022, Sveriges EM-trupp, Sveriges chanser att vinna EMSemifinaler EM 2022 damerSlutspelsträd Fotbolls-EM 2022 och Fotbolls EM vinnare damer alla år m.m. Läs om EM i fotboll på svenskfotboll.se och UEFA.com. Se och spela på fotbolls live! =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply